Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castilla ZKS ósma liga
433 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 18.4
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


10e minuut.
Hohmann speelt de bal door. Hankiss rent richting de bal. Hankiss met een sublieme pass. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli met een sublieme pass. Belestrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belestrieri haalt uit met een fantastische trap. Czorny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castilla - ZKS ósma liga 1:0

22e minuut.
Gobinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobinet met een sublieme pass. Hankiss probeert naar een medespeler te passen. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castilla - ZKS ósma liga 2:0

23e minuut.
Mirecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirecki passt de bal zonder na te denken. Szłapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Żurek probeert naar een medespeler te passen. Maciaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hohmann. Hohmann krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Hohmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hohmann probeert naar een medespeler te passen. Pereiro rent richting de bal. Pereiro passt de bal in één keer door. Hohmann probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castilla 24%, ZKS ósma liga 76%.
Castilla - ZKS ósma liga 2:0

57e minuut.
Chavez Frias is nu in balbezit. Chavez Frias geeft de bal voor. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castilla - ZKS ósma liga 3:0

59e minuut.
Mirecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Defrancq bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirecki begaat een overtreding. Mirecki krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Tofiqli kopt de bal weg. Daar is Reiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belestrieri is nu in balbezit. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Messias geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereiro met een snelle inworp. Belestrieri is nu in balbezit. Belestrieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hankiss met een sublieme pass. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli speelt de bal door. Belestrieri is nu in balbezit. Belestrieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Czorny met een sublieme pass. Mirecki heeft problemen om de bal te vangen. Hohmann is nu in balbezit. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hohmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pereiro de bal. Pereiro speelt de bal door. Belestrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belestrieri haalt uit met een fantastische trap. Czorny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castilla - ZKS ósma liga 4:0

75e minuut.
Mirecki probeert naar een medespeler te passen. Maciaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Belestrieri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Belestrieri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Belestrieri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Tofiqli rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hankiss zal de hoekschop nemen. Hohmann rent richting de bal. Hohmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castilla - ZKS ósma liga 5:0

86e minuut.
Czorny met een harde bal richting middenveld. Hohmann rent richting de bal. Hohmann met een sublieme pass. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castilla 30%, ZKS ósma liga 70%.
Castilla - ZKS ósma liga 5:0