Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS TYCHY FOREVER AS Fordonko
Normal Tactiek Standard
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 35.2
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


8e minuut.
Văduva met een sublieme pass. Daar is Wars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandner is nu in balbezit. Brandner geeft een lange en hoge pass. van Beurden springt en kopt de bal. Staczanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
van Beurden passt de bal met de wreef. Barré rent richting de bal. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino draait met de bal, schiet en ... Staczanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:1

16e minuut.
Văduva passt de bal zonder na te denken. Daar is van Beurden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden probeert naar een medespeler te passen. Pochettino rent richting de bal. Pochettino draait met de bal, schiet en ... Staczanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:2

24e minuut.
Bzdączek geeft een hoge lob. Fakadej heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino rent richting de bal. Pochettino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:3

27e minuut.
Klungelig pakt Wojna de bal. Barré probeert naar een medespeler te passen. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Badziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:4

38e minuut.
Badziak is nu in balbezit. Bzdączek verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdączek speelt de bal door. Klungelig pakt Pochettino de bal. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Binerowski is nu in balbezit. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva passt de bal in één keer door. Pochettino rent richting de bal. Pochettino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Wojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré verovert de bal door een tackle van achteren. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel. Staczanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS TYCHY FOREVER 77%, AS Fordonko 23%.
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:5

47e minuut.
Bzdączek kopt de bal weg. Pochettino rent richting de bal. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino rent richting de bal. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Văduva passt de bal met de wreef. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino geeft een lange en hoge pass. van Beurden rent richting de bal. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Staczanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bzdączek met een snelle inworp. Văduva speelt de bal door. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:6

64e minuut.
d`Haese is nu in balbezit. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva geeft een hoge lob. Barré is nu in balbezit. Barré schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Binerowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Binerowski ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Binerowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pochettino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pochettino legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:7

67e minuut.
van Beurden is nu in balbezit. Fakadej begaat een overtreding. van Beurden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Văduva met een snel genomen vrije trap. Fakadej kopt de bal weg. Borzyszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino rent richting de bal. Pochettino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Staczanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Karwat rent richting de bal. van Beurden onderschept slim de pass. van Beurden met een sublieme pass. Klungelig pakt Barré de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap. Staczanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Fakadej de bal. Karwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:8

72e minuut.
van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden passt de bal met de wreef. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:9

75e minuut.
Borzyszkowski rent richting de bal. Pochettino verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino geeft de bal voor. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bzdączek geeft een lange en hoge pass. Daar is Fakadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochettino rent richting de bal. van Beurden rent richting de bal. van Beurden schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chabbar onderschept slim de pass. Chabbar passt de bal in één keer door. Văduva probeert naar een medespeler te passen. Pochettino heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino schiet op doel. Staczanowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:10

83e minuut.
Văduva onderschept slim de pass. Văduva speelt de bal door. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino schiet op doel. Fakadej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Staczanowski bokst de bal weg. Barré is nu in balbezit. Barré draait met de bal, schiet en ... Staczanowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:11

86e minuut.
Văduva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Badziak de bal. Bzdączek rent richting de bal. van Beurden rent richting de bal. van Beurden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Badziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva speelt de bal door. Barré is nu in balbezit. Barré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS TYCHY FOREVER 78%, AS Fordonko 22%.
GKS TYCHY FOREVER - AS Fordonko 0:12