Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Fordonko GKS TYCHY FOREVER
Standard Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek passt de bal zonder na te denken. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
van Beurden rent richting de bal. van Beurden speelt de bal door. Barré rent richting de bal. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Staczanowski trapt de bal weg. Bzdączek kopt de bal weg. Barré rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino speelt de bal door. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 1:0

15e minuut.
Borzyszkowski rent richting de bal. Pochettino rent richting de bal. Văduva probeert naar een medespeler te passen. Barré is nu in balbezit. Barré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
van Beurden met een sublieme pass. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré schiet op doel. Karwat probeert de bal aan de voet te houden. Bzdączek geeft een hoge lob. Staczanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
d`Haese met een snelle inworp. Bzdączek rent richting de bal. Bzdączek met een sublieme pass. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bzdączek geeft de bal voor. Barré rent richting de bal. Klungelig pakt Barré de bal. Barré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 2:0

36e minuut.
Borzyszkowski onderschept slim de pass. Văduva onderschept slim de pass. Văduva passt de bal met de wreef. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barré is nu in balbezit. Barré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 3:0

42e minuut.
Bzdączek onderschept slim de pass. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden met een sublieme pass. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Văduva kopt de bal weg. van Beurden is nu in balbezit. Borzyszkowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Borzyszkowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. van Beurden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Văduva wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 29%, GKS TYCHY FOREVER 71%.
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 4:0

47e minuut.
Karwat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bzdączek met een snelle inworp. Barré is nu in balbezit. Barré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 5:0

50e minuut.
Bzdączek passt de bal zonder na te denken. Văduva rent richting de bal. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden schiet op doel. Fakadej probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Binerowski kopt de bal weg. Brandner is nu in balbezit. Brandner probeert naar een medespeler te passen. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Badziak geeft een lange en hoge pass. Parys heeft problemen om de bal te vangen. Parys geeft een hoge lob. Barré is nu in balbezit. Barré geeft de bal voor. Staczanowski bokst de bal weg. Pochettino springt en kopt de bal. Staczanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Binerowski heeft problemen om de bal te vangen. Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek geeft de bal voor. Barré is nu in balbezit. Barré schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel. Fakadej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 6:0

59e minuut.
van Beurden heeft problemen om de bal te vangen. van Beurden met een sublieme pass. Barré speelt de bal door. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 7:0

61e minuut.
van Beurden met een sublieme pass. Văduva is nu in balbezit. Văduva speelt de bal door. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt van Beurden de bal. Pochettino is nu in balbezit. van Beurden is nu in balbezit. Klungelig pakt Pochettino de bal. Pochettino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Fakadej geeft een lange en hoge pass. Brandner met een sublieme pass. Daar is Fakadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Staczanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Badziak rent richting de bal. Bzdączek verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdączek speelt de bal door. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek passt de bal in één keer door. Barré is nu in balbezit. van Beurden rent richting de bal. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 8:0

71e minuut.
Pochettino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fakadej de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Văduva neemt de hoekschop. Pochettino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bzdączek geeft de bal voor. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino passt de bal in één keer door. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 9:0

78e minuut.
Pochettino speelt de bal door. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden passt de bal in één keer door. Barré heeft problemen om de bal te vangen. Barré haalt uit met een fantastische trap. Staczanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Karwat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 10:0

81e minuut.
Pochettino rent richting de bal. Pochettino geeft een lange en hoge pass. Daar is Karwat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 11:0

84e minuut.
Văduva speelt de bal door. Fakadej rent richting de bal. Pochettino verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. Staczanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 12:0

86e minuut.
Daar is Pochettino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fakadej is nu in balbezit. Pochettino onderschept slim de pass. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 10%, GKS TYCHY FOREVER 90%.
AS Fordonko - GKS TYCHY FOREVER 13:0