Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Olszynka Nankatsu Gorzów
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Przystał rent richting de bal. Przystał geeft een lange en hoge pass. Cacko heeft problemen om de bal te vangen. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Dzigoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał speelt de bal door. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski schiet op doel. Weiner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - Nankatsu Gorzów 0:1

23e minuut.
Wuciński met een sublieme pass. Gutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutek probeert naar een medespeler te passen. Czarniecki speelt de bal door. Palonek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wuciński is nu in balbezit. Wuciński passt de bal zonder na te denken. Przystał controleert de bal met de borst. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj draait met de bal, schiet en ... Weiner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Przystał rent richting de bal. Palonek onderschept slim de pass. Palonek speelt de bal door. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Olszynka - Nankatsu Gorzów 1:1

38e minuut.
Bedryj onderschept slim de pass. Sulikowski rent richting de bal. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj schiet op doel. Weiner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - Nankatsu Gorzów 1:2

40e minuut.
Przystał rent richting de bal. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał verovert de bal door een tackle van achteren. Przystał geeft de bal voor. Daar is Sulikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiner bokst de bal weg.

43e minuut.
Przystał is nu in balbezit. Palonek is nu in balbezit. Przystał maakt een afschuwelijke overtreding. Przystał krijgt een gele kaart. Palonek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Palonek kan niet meer verder spelen. Sepioł komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Olszynka 61%, Nankatsu Gorzów 39%.
KS Olszynka - Nankatsu Gorzów 1:2

46e minuut.
Ogrodowczyk probeert naar een medespeler te passen. Karbowski rent richting de bal. Met opzet legt Bogusławski zijn tegenspeler op de grond. Bogusławski krijgt een gele kaart. Karbowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Karbowski kan niet meer verder spelen. Gajdzis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Celeban is nu in balbezit. Celeban passt de bal zonder na te denken. Bedryj rent richting de bal. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Olszynka 57%, Nankatsu Gorzów 43%.
KS Olszynka - Nankatsu Gorzów 1:2