Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radomyslanka moj team,xd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec passt de bal zonder na te denken. Berent rent richting de bal. Lutka onderschept slim de pass. Lutka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - moj team,xd 1:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gibes met de inworp. Lutka heeft problemen om de bal te vangen. Lutka speelt de bal door. Jarmulski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jarmulski kopt de bal weg. Dziewanowski rent richting de bal. Stanisławek met een sublieme pass. Lutka is nu in balbezit. Lutka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Klungelig pakt Stanisławek de bal. Kowalec rent richting de bal. Lutka verovert de bal door een tackle van achteren. Stanisławek heeft problemen om de bal te vangen. Stanisławek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka is nu in balbezit. Lutka passt de bal in één keer door. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. Andrzejewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomyslanka 44%, moj team,xd 56%.
Radomyslanka - moj team,xd 1:0

67e minuut.
Andrzejewski met een harde bal richting middenveld. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka probeert naar een medespeler te passen. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - moj team,xd 2:0

70e minuut.
Klungelig pakt Gibes de bal. Gibes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Berent de bal onder controle te krijgen. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Krawężnik geeft de bal voor. Inworp. Samburski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Glonek geeft een hoge lob. Andrzejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gibes geeft een hoge lob. Jarmulski probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Glonek de bal onder controle te krijgen. Lutka is nu in balbezit. Lutka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kołodziejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Politankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Politankiewicz geeft de bal voor. Roztoczek kopt de bal weg. Daar is Leszaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - moj team,xd 3:0

85e minuut.
Glonek is nu in balbezit. Jarmulski begaat een overtreding. Glonek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kołodziejewski met een snel genomen vrije trap. Kapeć is nu in balbezit. Kapeć draait met de bal, schiet en ... Andrzejewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomyslanka 49%, moj team,xd 51%.
Radomyslanka - moj team,xd 3:0