Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Fordonko KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA
Standard Tactiek Kompas 3-4-3
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.1 gemiddelde waardering 38.5
solid Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen weak


11e minuut.
Ghafour rent richting de bal. Ghafour passt de bal met de wreef. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Levite de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Depcik met een snelle inworp. Marzuoli rent richting de bal. Bzdączek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bzdączek krijgt een gele kaart. Marzuoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bzdączek probeert naar een medespeler te passen. Depcik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Supka heeft problemen om de bal te vangen. Supka schiet op doel. Prouff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Văduva met een sublieme pass. Pochettino heeft problemen om de bal te vangen. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel. Fugazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Văduva is nu in balbezit. Văduva passt de bal met de wreef. Barré is nu in balbezit. Barré schiet op doel. Fugazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 1:0

40e minuut.
Komlosi met een sublieme pass. Brandner met een sublieme pass. Daar is van Beurden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochettino rent richting de bal. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek geeft een lange en hoge pass. Daar is Ivansuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden rent richting de bal. van Beurden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 45%, KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 55%.
AS Fordonko - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 1:0

47e minuut.
Levite geeft de bal voor. Inworp. Sarabski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Supka rent richting de bal. Supka geeft een lange en hoge pass. Prouff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc geeft een hoge lob. Parys heeft problemen om de bal te vangen. Parys geeft een hoge lob. Pochettino kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Văduva speelt de bal door. van Beurden rent richting de bal. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 2:0

63e minuut.
Marzuoli probeert naar een medespeler te passen. Łomczyk rent richting de bal. Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Ghafour is nu in balbezit. Ghafour draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Barré de bal. Barré met een sublieme pass. Pochettino heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. Dibáczy probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Brandner geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Leśniak de bal onder controle te krijgen. Barré rent richting de bal. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 34%, KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 66%.
AS Fordonko - KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 2:0