Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS TYCHY FOREVER ŻOLIFORNIA
Normal Tactiek 3-5-2 Mihau
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 28.2
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Daar is Gwóźdź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmer rent richting de bal. Szmer probeert naar een medespeler te passen. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - ŻOLIFORNIA 0:1

8e minuut.
Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk passt de bal zonder na te denken. Nemoda is nu in balbezit. Gwóźdź is nu in balbezit. Gwóźdź schiet op doel. Staczanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Karwat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - ŻOLIFORNIA 0:2

12e minuut.
Szmer is nu in balbezit. Szmer passt de bal in één keer door. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda onderschept slim de pass. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nemoda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karwat de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ratajczyk zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Szmer de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Swoboda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wars met een snelle inworp. Pajor is nu in balbezit. Pajor geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fakadej onderschept slim de pass. Fakadej geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ratajczyk met de inworp. Świeca geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - ŻOLIFORNIA 0:3

42e minuut.
Gwóźdź is nu in balbezit. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda passt de bal zonder na te denken. Szmer rent richting de bal. Szmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS TYCHY FOREVER 70%, ŻOLIFORNIA 30%.
GKS TYCHY FOREVER - ŻOLIFORNIA 0:3

46e minuut.
Gwóźdź met een sublieme pass. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda draait met de bal, schiet en ... Staczanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szmer rent richting de bal. Szmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - ŻOLIFORNIA 0:4

50e minuut.
Żyżyński kopt de bal weg. Świeca rent richting de bal. Świeca met een sublieme pass. Kulczyński is nu in balbezit. Kulczyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Staczanowski met een harde bal richting middenveld. Kulczyński kopt de bal weg. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Staczanowski met een harde bal richting middenveld. Gwóźdź kopt de bal weg. Karwat rent richting de bal. Szmer verovert de bal door een tackle van achteren. Szmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Szmer is nu in balbezit. Karwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer onderschept slim de pass. Szmer haalt uit met een fantastische trap. Staczanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Karwat is nu in balbezit. Karwat passt de bal in één keer door. Szmer probeert de bal aan de voet te houden. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Dykman rent richting de bal. Świeca verovert de bal door een tackle van achteren. Świeca passt de bal zonder na te denken. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gwóźdź rent richting de bal. Gwóźdź passt de bal in één keer door. Wojna is nu in balbezit. Szmer verovert de bal door een tackle van achteren. Szmer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS TYCHY FOREVER 67%, ŻOLIFORNIA 33%.
GKS TYCHY FOREVER - ŻOLIFORNIA 0:4