Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻOLIFORNIA GKS TYCHY FOREVER
4-4-1-1 Nawałka Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 18.6
adequate Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Badziak rent richting de bal. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo speelt de bal door. Müller is nu in balbezit. Müller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Lipiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiński geeft een hoge lob. Salcedo heeft problemen om de bal te vangen. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szmer verovert de bal door een tackle van achteren. Badziak verovert de bal door een tackle van achteren. Nemoda rent richting de bal. Salcedo rent richting de bal. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Szmer passt de bal met de wreef. Wars is nu in balbezit. Met opzet legt Gwóźdź zijn tegenspeler op de grond. Gwóźdź krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gwóźdź verovert de bal door een tackle van achteren. Gwóźdź met een sublieme pass. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda draait met de bal, schiet en ... Staczanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - GKS TYCHY FOREVER 1:0

18e minuut.
Müller verovert de bal door een tackle van achteren. Müller passt de bal zonder na te denken. Binerowski kan de bal niet met de borst controleren. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda schiet op doel. Staczanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Szmer kopt de bal weg. Badziak heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szmer passt de bal zonder na te denken. Nemoda rent richting de bal. Badziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nemoda is nu in balbezit. Badziak is nu in balbezit. Nemoda onderschept slim de pass. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - GKS TYCHY FOREVER 2:0

37e minuut.
Salcedo met een sublieme pass. Daar is Szmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo is nu in balbezit. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Staczanowski speelt de bal door. Badziak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nemoda. Nemoda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻOLIFORNIA 34%, GKS TYCHY FOREVER 66%.
ŻOLIFORNIA - GKS TYCHY FOREVER 2:0

49e minuut.
Badziak passt de bal in één keer door. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda passt de bal met de wreef. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo schiet op doel. Staczanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - GKS TYCHY FOREVER 3:0

53e minuut.
Badziak is nu in balbezit. Nemoda onderschept slim de pass. Klungelig pakt Salcedo de bal. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Binerowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szmer raakt geblesseerd tijdens het duel. Gwóźdź met een snel genomen vrije trap. Lipiński is nu in balbezit. Lipiński geeft een hoge lob. Müller rent richting de bal. Müller geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Szmer kopt de bal weg. Salcedo rent richting de bal. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻOLIFORNIA 27%, GKS TYCHY FOREVER 73%.
ŻOLIFORNIA - GKS TYCHY FOREVER 3:0