Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moj team,xd KS Olszynka
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Glonek met een sublieme pass. Cienciała rent richting de bal. Sepioł rent richting de bal. Cienciała verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. Weiner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Dzigoński speelt de bal door. Ogrodowczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leszaniuk. Leszaniuk krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Celeban geeft een hoge lob. Sepioł kopt de bal weg. Daar is Tasak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Gutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutek met een sublieme pass. Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk schiet op doel. Tasak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Kanik is nu in balbezit. Kanik passt de bal in één keer door. Daar is Dzigoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Glonek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Celeban geeft de bal voor. Leszaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Ogrodowczyk rent richting de bal. Sepioł rent richting de bal. Sepioł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Celeban passt de bal zonder na te denken. Kanik is nu in balbezit. Glonek is nu in balbezit. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weiner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński begaat een overtreding. Dzigoński krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Stempski is nu in balbezit. Stempski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samburski met een snelle inworp. Glonek geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moj team,xd 43%, KS Olszynka 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moj team,xd - KS Olszynka 0:0

67e minuut.
Stempski met een harde bal richting middenveld. Sepioł kopt de bal weg. Glonek heeft problemen om de bal te vangen. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cienciała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glonek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanik. Glonek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Glonek kan niet meer verder spelen. Sekielski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Sepioł verovert de bal door een tackle van achteren. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepioł begaat een overtreding. Berent wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Berent kan niet meer verder spelen. Śmiechowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moj team,xd 54%, KS Olszynka 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
moj team,xd - KS Olszynka 0:0