Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻOLIFORNIA AS Fordonko
3-5-2 Mihau Tactiek Standard
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 41.3
zwak Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ratajczyk de bal onder controle te krijgen. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - AS Fordonko 0:1

11e minuut.
Radler is nu in balbezit. Radler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văduva met een snelle inworp. Bzdączek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bzdączek onderschept slim de pass. Bzdączek passt de bal met de wreef. van Beurden met een sublieme pass. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. Bratosławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Văduva met de inworp. Świeca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - AS Fordonko 0:2

25e minuut.
Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino onderschept slim de pass. Pochettino probeert naar een medespeler te passen. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Bzdączek kopt de bal weg. Daar is Radler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden rent richting de bal. Pochettino rent richting de bal. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - AS Fordonko 0:3

31e minuut.
Świeca rent richting de bal. Świeca passt de bal in één keer door. Niewitowski is nu in balbezit. Niewitowski geeft een lange en hoge pass. Nemoda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - AS Fordonko 1:3

34e minuut.
Văduva passt de bal zonder na te denken. Bzdączek geeft de bal voor. Radler controleert de bal met de borst. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Barré is nu in balbezit. van Beurden rent richting de bal. Pełczyński begaat een overtreding. Pełczyński krijgt een gele kaart. van Beurden raakt geblesseerd tijdens het duel. Bzdączek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barré krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Świeca verovert de bal door een tackle van achteren. Świeca geeft een lange en hoge pass. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gwóźdź geeft een lange en hoge pass. Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek begaat een overtreding. Kulczyński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kulczyński kan niet meer verder spelen. Miodopolski komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Pochettino kopt de bal weg. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler rent richting de bal. Barré verovert de bal door een tackle van achteren. Barré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - AS Fordonko 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻOLIFORNIA 69%, AS Fordonko 31%.
ŻOLIFORNIA - AS Fordonko 1:4

49e minuut.
Pełczyński kopt de bal weg. Văduva is nu in balbezit. Văduva passt de bal in één keer door. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Văduva met een sublieme pass. Daar is Barré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden is nu in balbezit. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel. Bratosławski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Văduva rent richting de bal. Văduva passt de bal zonder na te denken. Bzdączek speelt de bal door. Barré rent richting de bal. Barré draait met de bal, schiet en ... Bratosławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - AS Fordonko 1:5

61e minuut.
Miodopolski geeft de bal voor. Inworp. Bzdączek met de inworp. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva onderschept slim de pass. Văduva speelt de bal door. van Beurden rent richting de bal. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Bratosławski bokst de bal weg.

64e minuut.
Pochettino onderschept slim de pass. Pochettino passt de bal zonder na te denken. van Beurden rent richting de bal. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Bratosławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - AS Fordonko 1:6

67e minuut.
Pochettino verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino speelt de bal door. Barré is nu in balbezit. Barré schiet op doel. Bratosławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Swoboda trapt de bal weg. Bzdączek kopt de bal weg. Barré rent richting de bal. Barré draait met de bal, schiet en ... Bratosławski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bzdączek zal de hoekschop nemen. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino schiet op doel. Bratosławski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - AS Fordonko 1:7

75e minuut.
Pełczyński geeft een hoge lob. Ratajczyk is nu in balbezit. Met opzet legt Bzdączek zijn tegenspeler op de grond. Bzdączek krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler rent richting de bal. Barré verovert de bal door een tackle van achteren. van Beurden rent richting de bal. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Bratosławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Levite geeft een lange en hoge pass. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden passt de bal zonder na te denken. Barré rent richting de bal. Barré draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Pochettino controleert de bal met de borst. Swoboda is nu in balbezit. Pochettino onderschept slim de pass. Pochettino schiet op doel. Bratosławski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - AS Fordonko 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻOLIFORNIA 68%, AS Fordonko 32%.
ŻOLIFORNIA - AS Fordonko 1:8