Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Fordonko ŻOLIFORNIA
Standard Tactiek 4-4-1-1 Nawałka
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 33.5
solid Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Ratajczyk probeert naar een medespeler te passen. Bzdączek probeert naar een medespeler te passen. van Beurden rent richting de bal. Barré rent richting de bal. Barré draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
d`Haese geeft een lange en hoge pass. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Žodan begaat een overtreding. Žodan krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klungelig pakt Nemoda de bal. Brandner is nu in balbezit. Brandner met een sublieme pass. Pochettino rent richting de bal. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Ratajczyk onderschept slim de pass. Ratajczyk geeft een hoge lob. Parys is nu in balbezit. Parys geeft een hoge lob. van Beurden krijgt zijn hoofd ertegen. Bajković bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - ŻOLIFORNIA 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Levite de bal. Nemoda is nu in balbezit. Łomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Fordonko - ŻOLIFORNIA 1:1

17e minuut.
Văduva met een sublieme pass. Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek probeert naar een medespeler te passen. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Brandner kopt de bal weg. Văduva rent richting de bal. Văduva passt de bal zonder na te denken. Pochettino heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino geeft een lange en hoge pass. Bajković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Barré rent richting de bal. Žodan onderschept slim de pass. Bzdączek speelt de bal door. Pochettino rent richting de bal. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Barré rent richting de bal. Barré geeft een lange en hoge pass. Pochettino heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino schiet op doel. Adamiak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - ŻOLIFORNIA 2:1

34e minuut.
Gwóźdź rent richting de bal. Pochettino verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino geeft een hoge lob. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré haalt uit met een fantastische trap. Bajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Pochettino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văduva is nu in balbezit. Văduva geeft een lange en hoge pass. Barré springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 37%, ŻOLIFORNIA 63%.
AS Fordonko - ŻOLIFORNIA 2:1

58e minuut.
van Beurden is nu in balbezit. van Beurden met een sublieme pass. Žodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré verovert de bal door een tackle van achteren. Barré schiet op doel. Bajković bokst de bal weg.

59e minuut.
Bzdączek onderschept slim de pass. Bzdączek geeft de bal voor. Daar is Świeca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bajković met een harde bal richting middenveld. Nemoda rent richting de bal. Brandner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brandner krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ratajczyk geeft de bal voor. Müller rent richting de bal. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva geeft een hoge lob. van Beurden maakt een snoekduik en kopt de bal. Bajković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek geeft een lange en hoge pass. Žodan controleert de bal met de borst. van Beurden rent richting de bal. van Beurden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré verovert de bal door een tackle van achteren. Barré passt de bal in één keer door. van Beurden rent richting de bal. van Beurden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 22%, ŻOLIFORNIA 78%.
AS Fordonko - ŻOLIFORNIA 2:1