Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS TYCHY FOREVER Stal Szczecin
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 24.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


15e minuut.
Badziak geeft de bal voor. Wars is nu in balbezit. Wars passt de bal in één keer door. Dykman is nu in balbezit. Dykman draait met de bal, schiet en ... Tywczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Zalewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Staszewski komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Binerowski kopt de bal weg. Madziek speelt de bal door. Wojna probeert de bal met de borst te controleren. Wąs verovert de bal door een tackle van achteren. Wąs geeft een hoge lob. Staczanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Krydus rent richting de bal. Żyżyński verovert de bal door een tackle van achteren. Żyżyński speelt de bal door. Dykman rent richting de bal. Dykman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wcześniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kościuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS TYCHY FOREVER 58%, Stal Szczecin 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS TYCHY FOREVER - Stal Szczecin 0:0

51e minuut.
Madziek geeft een hoge lob. Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wojna zijn tegenspeler op de grond. Wojna krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Borzyszkowski onderschept slim de pass. Borzyszkowski passt de bal in één keer door. Cypisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypisek draait met de bal, schiet en ... Fakadej heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - Stal Szczecin 0:1

84e minuut.
Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus is nu in balbezit. Krydus passt de bal in één keer door. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Binerowski kopt de bal weg. Pajor is nu in balbezit. Pajor speelt de bal door. Dykman rent richting de bal. Dykman draait met de bal, schiet en ... Tywczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Inworp. Wars met een snelle inworp. Pajor is nu in balbezit. Pajor met een sublieme pass. Wojna geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Wiktorski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiktorski passt de bal in één keer door. Kościuk rent richting de bal. Kościuk schiet op doel. Staczanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - Stal Szczecin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS TYCHY FOREVER 50%, Stal Szczecin 50%.
GKS TYCHY FOREVER - Stal Szczecin 0:2