Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Olszynka ŻOLIFORNIA
Normal Tactiek 3-5-2 Mihau
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 27.7
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


14e minuut.
Ratajczyk probeert naar een medespeler te passen. Niewitowski is nu in balbezit. Niewitowski speelt de bal door. Nemoda rent richting de bal. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ratajczyk met een snelle inworp. Stempski is nu in balbezit. Nemoda verovert de bal door een tackle van achteren. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. Weiner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - ŻOLIFORNIA 0:1

18e minuut.
Wuciński onderschept slim de pass. Wuciński met een sublieme pass. Szmer rent richting de bal. Szmer schiet op doel. Weiner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - ŻOLIFORNIA 0:2

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ratajczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wuciński is nu in balbezit. Nemoda verovert de bal door een tackle van achteren. Nemoda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dzigoński is nu in balbezit. Gwóźdź onderschept slim de pass. Gwóźdź speelt de bal door. Nemoda rent richting de bal. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Świeca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewitowski geeft de bal voor. Nemoda rent richting de bal. Nemoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutek is nu in balbezit. Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ratajczyk geeft de bal voor. Nemoda springt en kopt de bal. Weiner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cacko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - ŻOLIFORNIA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Olszynka 55%, ŻOLIFORNIA 45%.
KS Olszynka - ŻOLIFORNIA 0:3

47e minuut.
Daar is Dzigoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwóźdź rent richting de bal. Gwóźdź met een sublieme pass. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Weiner met een harde bal richting middenveld. Świeca kopt de bal weg. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - ŻOLIFORNIA 0:4

52e minuut.
Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński rent richting de bal. Szmer onderschept slim de pass. Gwóźdź rent richting de bal. Gwóźdź haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Niewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewitowski geeft de bal voor. Daar is Stempski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Klungelig pakt Gwóźdź de bal. Gwóźdź geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wuciński de bal. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Stempski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niewitowski neemt de hoekschop. Nemoda rent richting de bal. Nemoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Olszynka - ŻOLIFORNIA 0:5

87e minuut.
Celeban rent richting de bal. Celeban geeft een hoge lob. Swoboda kopt de bal weg. Gutek is nu in balbezit. Gutek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Olszynka 59%, ŻOLIFORNIA 41%.
KS Olszynka - ŻOLIFORNIA 0:5