Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radomyslanka AS Fordonko
Normal Tactiek Standard
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 35.8
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Văduva de bal. Văduva passt de bal zonder na te denken. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino geeft een hoge lob. Barré maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:1

5e minuut.
van Beurden passt de bal zonder na te denken. Dźwigała is nu in balbezit. Bzdączek verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdączek geeft een lange en hoge pass. Pochettino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Barré onderschept slim de pass. Barré speelt de bal door. van Beurden probeert naar een medespeler te passen. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:2

9e minuut.
Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré verovert de bal door een tackle van achteren. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Chlorek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:3

14e minuut.
van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden passt de bal in één keer door. Barré is nu in balbezit. Barré haalt uit met een fantastische trap. Andrzejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:4

18e minuut.
Văduva speelt de bal door. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden passt de bal in één keer door. Barré rent richting de bal. Barré draait met de bal, schiet en ... Andrzejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bzdączek rent richting de bal. Jarmulski rent richting de bal. Bzdączek onderschept slim de pass. Bzdączek geeft een lange en hoge pass. Barré krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Levite kopt de bal weg. Klungelig pakt Bzdączek de bal. Bzdączek geeft een lange en hoge pass. van Beurden rent richting de bal. van Beurden schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Văduva is nu in balbezit. Văduva passt de bal zonder na te denken. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden rent richting de bal. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barré is nu in balbezit. Barré haalt uit met een fantastische trap. Andrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:5

26e minuut.
Klungelig pakt Bzdączek de bal. Bzdączek geeft een hoge lob. Pochettino probeert de bal met de borst te controleren. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Andrzejewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek onderschept slim de pass. Bzdączek passt de bal in één keer door. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:6

29e minuut.
Barré is nu in balbezit. Barré probeert naar een medespeler te passen. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino draait met de bal, schiet en ... Andrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:7

29e minuut.
Stanisławek met een sublieme pass. Lutka heeft problemen om de bal te vangen. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chlorek geeft een hoge lob. Daar is Parys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanisławek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stanisławek krijgt een gele kaart.

31e minuut.
d`Haese kopt de bal weg. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva geeft een lange en hoge pass. Barré springt en kopt de bal. Andrzejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Tomasiuk trapt de bal weg. Văduva kopt de bal weg. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. Andrzejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Barré rent richting de bal. Barré passt de bal met de wreef. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel. Andrzejewski bokst de bal weg. Daar is Pochettino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrzejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:8

38e minuut.
van Beurden probeert naar een medespeler te passen. Bzdączek rent richting de bal. Bzdączek passt de bal in één keer door. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Andrzejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tomasiuk rent richting de bal. Pochettino onderschept slim de pass. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:9

40e minuut.
Krawężnik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Văduva met de inworp. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:10

43e minuut.
Brandner rent richting de bal. Brandner geeft de bal voor. van Beurden kopt de bal weg. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomyslanka 75%, AS Fordonko 25%.
Radomyslanka - AS Fordonko 0:10

47e minuut.
Daar is Bzdączek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdączek geeft een lange en hoge pass. Chlorek heeft problemen om de bal te vangen. van Beurden rent richting de bal. van Beurden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:11

50e minuut.
Dźwigała passt de bal zonder na te denken. Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdączek geeft de bal voor. Pochettino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:12

54e minuut.
Brandner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandner geeft een hoge lob. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Andrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:13

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prouff trapt de bal weg. Bzdączek kopt de bal weg. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Văduva met de inworp. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Barré de bal onder controle te krijgen. Andrzejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Levite geeft de bal voor. Bzdączek met een sublieme pass. Pochettino rent richting de bal. Pochettino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:14

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Levite de bal onder controle te krijgen. Brandner geeft de bal voor. Klungelig pakt Tomasiuk de bal. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino schiet op doel. Andrzejewski bokst de bal weg.

71e minuut.
Pochettino onderschept slim de pass. Pochettino passt de bal met de wreef. Daar is Barré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gibes is nu in balbezit. Parys verovert de bal door een tackle van achteren. Parys passt de bal zonder na te denken. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Barré geeft een hoge lob. Tomasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Văduva rent richting de bal. Văduva schiet op doel. van Beurden probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Levite kopt de bal weg. Bzdączek probeert de bal aan de voet te houden. Lutka begaat een overtreding. Bzdączek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bzdączek kan niet meer verder spelen. Miszczyk komt het veld opgelopen. Văduva met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tomasiuk de bal. Barré rent richting de bal. Barré draait met de bal, schiet en ... Andrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:15

82e minuut.
Klungelig pakt van Beurden de bal. Barré is nu in balbezit. Barré draait met de bal, schiet en ... Daar is van Beurden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Barré is nu in balbezit. van Beurden rent richting de bal. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Chlorek probeert de bal aan de voet te houden. Andrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomyslanka - AS Fordonko 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomyslanka 80%, AS Fordonko 20%.
Radomyslanka - AS Fordonko 0:16