Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Fordonko Radomyslanka
Standard Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 17.3
very good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Barré de bal. van Beurden rent richting de bal. Barré rent richting de bal. Barré draait met de bal, schiet en ... Andrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Radomyslanka 1:0

3e minuut.
Sergiejew met een sublieme pass. Inworp. Bzdączek met de inworp. Văduva geeft de bal voor. van Beurden krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Văduva geeft een lange en hoge pass. Sergiejew kopt de bal weg. Bzdączek probeert naar een medespeler te passen. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Radomyslanka 2:0

7e minuut.
Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pochettino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pochettino kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Andrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Radomyslanka 3:0

11e minuut.
Pochettino met een sublieme pass. Barré is nu in balbezit. Barré passt de bal in één keer door. van Beurden rent richting de bal. van Beurden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Radomyslanka 4:0

16e minuut.
Lutka probeert de bal aan de voet te houden. Łomczyk is nu in balbezit. Văduva met een sublieme pass. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino geeft een lange en hoge pass. van Beurden rent richting de bal. van Beurden schiet op doel. Andrzejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Sergiejew is nu in balbezit. Barré onderschept slim de pass. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Radomyslanka 5:0

27e minuut.
Prouff trapt de bal weg van het doel. Văduva geeft een hoge lob. van Beurden kopt de bal weg. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Radomyslanka 6:0

30e minuut.
van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden speelt de bal door. Pochettino rent richting de bal. Pochettino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tomasiuk de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Radomyslanka 7:0

39e minuut.
Łomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomczyk passt de bal zonder na te denken. Sergiejew probeert de bal aan de voet te houden. Bzdączek geeft een hoge lob. Pochettino maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Bzdączek met de inworp. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pochettino onderschept slim de pass. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva probeert naar een medespeler te passen. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Văduva is nu in balbezit. Văduva passt de bal zonder na te denken. Daar is Tomasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 18%, Radomyslanka 82%.
AS Fordonko - Radomyslanka 7:0

47e minuut.
Brandner is nu in balbezit. Brandner geeft de bal voor. Pochettino kopt de bal weg. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Dziewanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden speelt de bal door. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bzdączek geeft de bal voor. Pochettino kopt de bal weg. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré rent richting de bal. Barré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dziewanowski probeert de bal aan de voet te houden. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Văduva is nu in balbezit. Văduva geeft een hoge lob. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Radomyslanka 8:0

71e minuut.
Bzdączek met een sublieme pass. van Beurden rent richting de bal. van Beurden probeert naar een medespeler te passen. Barré is nu in balbezit. Barré haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Radomyslanka 9:0

77e minuut.
Andrzejewski neemt vlug de vrije trap. Inworp. Văduva met de inworp. Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdączek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Barré verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdączek met een sublieme pass. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Radomyslanka 10:0

79e minuut.
Barré speelt de bal door. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden met een sublieme pass. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Pochettino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden is nu in balbezit. Văduva geeft de bal voor. Daar is Barré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bzdączek kopt de bal weg. van Beurden met een sublieme pass. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
d`Haese rent richting de bal. d`Haese passt de bal in één keer door. van Beurden rent richting de bal. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino schiet op doel. Andrzejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Radomyslanka 11:0

89e minuut.
Tomasiuk geeft een hoge lob. Inworp. Văduva met een snelle inworp. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 19%, Radomyslanka 81%.
AS Fordonko - Radomyslanka 11:0