Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS TYCHY FOREVER moj team,xd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Żyżyński onderschept slim de pass. Żyżyński geeft een hoge lob. Dykman rent richting de bal. Pajor is nu in balbezit. Pajor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Badziak kopt de bal weg. Pajor rent richting de bal. Pajor probeert naar een medespeler te passen. Dykman is nu in balbezit. Dykman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Roztoczek heeft problemen om de bal te vangen. Dykman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykman onderschept slim de pass. Dykman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Binerowski kopt de bal weg. Dykman probeert de bal aan de voet te houden. Berent rent richting de bal. Pajor verovert de bal door een tackle van achteren. Pajor haalt uit met een fantastische trap. Piast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - moj team,xd 1:0

44e minuut.
Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Binerowski. Binerowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS TYCHY FOREVER 41%, moj team,xd 59%.
GKS TYCHY FOREVER - moj team,xd 1:0

73e minuut.
Badziak rent richting de bal. Glonek verovert de bal door een tackle van achteren. Glonek probeert naar een medespeler te passen. Cienciała rent richting de bal. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS TYCHY FOREVER 42%, moj team,xd 58%.
GKS TYCHY FOREVER - moj team,xd 1:0