Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA KS Olszynka
Kompas 3-4-3 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Depcik met de inworp. Marzuoli speelt de bal door. Sarabski rent richting de bal. Sarabski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA - KS Olszynka 1:0

3e minuut.
Sarabski met een sublieme pass. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghafour is nu in balbezit. Vicente rent richting de bal. Vicente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA - KS Olszynka 2:0

4e minuut.
Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghafour is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Depcik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA - KS Olszynka 3:0

5e minuut.
Inworp. Depcik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marzuoli rent richting de bal. Marzuoli geeft een lange en hoge pass. Sarabski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bogusławski met een sublieme pass. Ogrodowczyk rent richting de bal. Marzuoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogrodowczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Palonek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Depcik passt de bal zonder na te denken. Ghafour rent richting de bal. Ghafour passt de bal zonder na te denken. Komlosi is nu in balbezit. Komlosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bogusławski geeft de bal voor. Fugazza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dzigoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicente rent richting de bal. Vicente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Supka kopt de bal weg. Komlosi is nu in balbezit. Komlosi passt de bal met de wreef. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński met een sublieme pass. Inworp. Depcik met de inworp. Komlosi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Marzuoli passt de bal zonder na te denken. Komlosi met een sublieme pass. Vicente rent richting de bal. Vicente haalt uit met een fantastische trap. Cacko probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA - KS Olszynka 4:0

20e minuut.
Bogusławski speelt de bal door. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy passt de bal zonder na te denken. Supka rent richting de bal. Supka geeft de bal voor. Weiner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Marzuoli met een snelle inworp. Depcik is nu in balbezit. Depcik passt de bal in één keer door. Supka rent richting de bal. Supka probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ghafour passt de bal met de wreef. Vicente is nu in balbezit. Vicente passt de bal zonder na te denken. Sarabski rent richting de bal. Sarabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA - KS Olszynka 5:0

31e minuut.
Depcik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi met een sublieme pass. Sarabski rent richting de bal. Sarabski geeft een lange en hoge pass. Weiner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palonek. Komlosi raakt geblesseerd tijdens het duel. Komlosi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Vicente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghafour rent richting de bal. Ghafour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 28%, KS Olszynka 72%.
KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA - KS Olszynka 5:0

47e minuut.
Supka geeft een lange en hoge pass. Cacko bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Supka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ghafour krijgt zijn hoofd ertegen. Weiner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Marzuoli is nu in balbezit. Depcik speelt de bal door. Ghafour rent richting de bal. Ghafour haalt uit met een fantastische trap. Stempski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Sarabski rent richting de bal. Sarabski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cacko de bal onder controle te krijgen. Supka geeft een hoge lob. Cacko probeert de bal met de borst te controleren. Weiner bokst de bal weg. Cacko heeft problemen om de bal te vangen. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Cacko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dibáczy probeert naar een medespeler te passen. Sarabski speelt de bal door. Vicente rent richting de bal. Vicente schiet op doel. Weiner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA - KS Olszynka 6:0

56e minuut.
Cacko rent richting de bal. Cacko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Depcik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marzuoli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Weiner trapt de bal weg van het doel. Depcik is nu in balbezit. Depcik geeft een hoge lob. Sarabski kopt de bal weg. Weiner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Supka met de inworp. Komlosi geeft een lange en hoge pass. Ghafour rent richting de bal. Ghafour schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sarabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabski draait met de bal, schiet en ... Weiner bokst de bal weg.

70e minuut.
Klungelig pakt Marzuoli de bal. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik speelt de bal door. Ghafour is nu in balbezit. Ghafour draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ghafour is nu in balbezit. Ghafour geeft een lange en hoge pass. Daar is Cacko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sarabski met een sublieme pass. Depcik speelt de bal door. Vicente is nu in balbezit. Vicente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA - KS Olszynka 7:0

79e minuut.
Depcik speelt de bal door. Stempski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente onderschept slim de pass. Ghafour is nu in balbezit. Ghafour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA - KS Olszynka 8:0

85e minuut.
Kanik passt de bal zonder na te denken. Gutek rent richting de bal. Depcik is nu in balbezit. Gutek onderschept slim de pass. Gutek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Depcik onderschept slim de pass. Depcik geeft de bal voor. Sarabski is nu in balbezit. Vicente is nu in balbezit. Vicente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA 29%, KS Olszynka 71%.
KOMPAS ZIELONA DŻUNGLA - KS Olszynka 8:0