Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS TYCHY FOREVER Radomyslanka
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Politankiewicz geeft de bal voor. Binerowski is nu in balbezit. Binerowski passt de bal met de wreef. Dykman rent richting de bal. Dykman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dykman probeert naar een medespeler te passen. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dźwigała verovert de bal door een tackle van achteren. Dykman verovert de bal door een tackle van achteren. Dykman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Politankiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski geeft een hoge lob. Stanisławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS TYCHY FOREVER 50%, Radomyslanka 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS TYCHY FOREVER - Radomyslanka 0:0

50e minuut.
Karwat geeft een hoge lob. Inworp. Politankiewicz met de inworp. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - Radomyslanka 0:1

64e minuut.
Badziak rent richting de bal. Lutka is nu in balbezit. Badziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka onderschept slim de pass. Lutka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chlorek geeft de bal voor. Inworp. Żyżyński met een snelle inworp. Pajor rent richting de bal. Pajor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sergiejew trapt de bal weg. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Binerowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Binerowski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Pajor rent richting de bal. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski probeert naar een medespeler te passen. Politankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Politankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS TYCHY FOREVER 54%, Radomyslanka 46%.
GKS TYCHY FOREVER - Radomyslanka 0:1