Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Fordonko moj team,xd
Standard Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten weak
good Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Berent rent richting de bal. Miszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Barré speelt de bal door. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - moj team,xd 1:0

11e minuut.
Barré raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luntraru komt het veld opgelopen.

20e minuut.
van Beurden met een sublieme pass. Luntraru heeft problemen om de bal te vangen. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino onderschept slim de pass. Pochettino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Miszczyk geeft een hoge lob. Tasak heeft problemen om de bal te vangen. van Beurden rent richting de bal. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Piast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - moj team,xd 2:0

23e minuut.
van Beurden is nu in balbezit. van Beurden geeft een lange en hoge pass. Daar is Leszaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - moj team,xd 3:0

25e minuut.
van Beurden is nu in balbezit. van Beurden passt de bal zonder na te denken. Luntraru is nu in balbezit. Luntraru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - moj team,xd 4:0

37e minuut.
Brandner bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva speelt de bal door. Klungelig pakt van Beurden de bal. Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Luntraru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Leszaniuk rent richting de bal. Leszaniuk geeft de bal voor. Brandner kopt de bal weg. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Piast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 22%, moj team,xd 78%.
AS Fordonko - moj team,xd 4:0

50e minuut.
Miszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczyk passt de bal met de wreef. Văduva met een sublieme pass. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kołodziejewski is nu in balbezit. Luntraru is nu in balbezit. Kołodziejewski begaat een overtreding. Luntraru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miszczyk met een snel genomen vrije trap. Piast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Roztoczek kopt de bal weg. Brandner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roztoczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kołodziejewski heeft problemen om de bal te vangen. Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden verovert de bal door een tackle van achteren. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Piast bokst de bal weg. Luntraru rent richting de bal. Luntraru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kołodziejewski rent richting de bal. Kołodziejewski passt de bal met de wreef. Inworp. Miszczyk met een snelle inworp. Văduva geeft een hoge lob. Piast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Pochettino is nu in balbezit. Pochettino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - moj team,xd 5:0

58e minuut.
Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden passt de bal in één keer door. Luntraru rent richting de bal. Luntraru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Miszczyk passt de bal zonder na te denken. van Beurden heeft problemen om de bal te vangen. Văduva met een sublieme pass. van Beurden probeert naar een medespeler te passen. Pochettino is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Miszczyk rent richting de bal. Miszczyk geeft een lange en hoge pass. Pochettino rent richting de bal. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. Piast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - moj team,xd 6:0

62e minuut.
Leszaniuk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miszczyk met de inworp. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Luntraru de bal. Văduva is nu in balbezit. Văduva passt de bal met de wreef. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel. Piast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Miszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Leszaniuk de bal. Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Luntraru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Văduva is nu in balbezit. Văduva met een sublieme pass. Pochettino is nu in balbezit. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Beurden rent richting de bal. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Piast probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
van Beurden passt de bal zonder na te denken. Miszczyk rent richting de bal. Miszczyk geeft de bal voor. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 16%, moj team,xd 84%.
AS Fordonko - moj team,xd 6:0