Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moj team,xd AS Fordonko
Normal Tactiek Standard
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 41.7
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała passt de bal in één keer door. Roztoczek is nu in balbezit. Pochettino onderschept slim de pass. Pochettino geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Văduva passt de bal met de wreef. Daar is van Beurden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barré is nu in balbezit. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - AS Fordonko 0:1

3e minuut.
Bzdączek met een snelle inworp. Văduva is nu in balbezit. Văduva passt de bal in één keer door. Barré heeft problemen om de bal te vangen. Barré draait met de bal, schiet en ... Piast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Barré rent richting de bal. van Beurden rent richting de bal. van Beurden passt de bal zonder na te denken. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - AS Fordonko 0:2

14e minuut.
van Beurden verovert de bal door een tackle van achteren. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Piast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - AS Fordonko 0:3

17e minuut.
Parys rent richting de bal. Cienciała onderschept slim de pass. Cienciała passt de bal zonder na te denken. Kapeć rent richting de bal. Kapeć draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prouff probeert naar een medespeler te passen. van Beurden kopt de bal weg. Klungelig pakt Kołodziejewski de bal. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel. Piast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bzdączek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pochettino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - AS Fordonko 0:4

24e minuut.
Bzdączek passt de bal zonder na te denken. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva passt de bal zonder na te denken. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva speelt de bal door. Barré rent richting de bal. Barré draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Beurden krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Piast trapt de bal weg van het doel. Văduva heeft problemen om de bal te vangen. Bzdączek met een sublieme pass. Pochettino rent richting de bal. Pochettino draait met de bal, schiet en ... Piast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - AS Fordonko 0:5

28e minuut.
Barré rent richting de bal. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden met een sublieme pass. Daar is Barré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pochettino kopt de bal weg. van Beurden heeft problemen om de bal te vangen. Leszaniuk rent richting de bal. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré schiet op doel. Paal! Piast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Tasak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek geeft een hoge lob. Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek geeft een hoge lob. Piast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pochettino rent richting de bal. De bal raakt de paal. Pochettino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - AS Fordonko 0:6

34e minuut.
Brandner kopt de bal weg. Văduva rent richting de bal. Văduva passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pochettino de bal. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kapeć zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śmiechowicz is nu in balbezit. Śmiechowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Glonek de bal. Glonek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
van Beurden passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barré de bal. Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek geeft een lange en hoge pass. Pochettino springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Bzdączek probeert naar een medespeler te passen. van Beurden probeert naar een medespeler te passen. Văduva speelt de bal door. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - AS Fordonko 0:7

45e minuut.
Daar is Barré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden met een sublieme pass. Pochettino rent richting de bal. Pochettino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - AS Fordonko 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moj team,xd 79%, AS Fordonko 21%.
moj team,xd - AS Fordonko 0:8

46e minuut.
Berent is nu in balbezit. Pochettino verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino probeert naar een medespeler te passen. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bzdączek met een sublieme pass. Barré is nu in balbezit. van Beurden is nu in balbezit. Barré rent richting de bal. Barré draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pochettino rent richting de bal. Pochettino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Pochettino rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Śmiechowicz ... Strafschop! Pochettino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pochettino zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Piast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - AS Fordonko 0:9

64e minuut.
Levite bereikt de bal nog maar net als eerste. Levite probeert naar een medespeler te passen. Văduva geeft een lange en hoge pass. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. Piast bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - AS Fordonko 0:10

73e minuut.
Văduva met de inworp. van Beurden rent richting de bal. van Beurden geeft een hoge lob. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Śmiechowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văduva met een snelle inworp. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt van Beurden de bal. Leszaniuk is nu in balbezit. Barré verovert de bal door een tackle van achteren. Barré draait met de bal, schiet en ... Piast maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Barré geeft een lange en hoge pass. van Beurden rent richting de bal. Tasak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Beurden raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. van Beurden kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Văduva rent richting de bal. Văduva probeert naar een medespeler te passen. van Beurden rent richting de bal. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré verovert de bal door een tackle van achteren. Barré probeert naar een medespeler te passen. Pochettino rent richting de bal. Pochettino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Brandner onderschept slim de pass. Brandner geeft de bal voor. van Beurden rent richting de bal. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Piast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden rent richting de bal. van Beurden geeft een lange en hoge pass. Barré heeft problemen om de bal te vangen. Barré haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
moj team,xd - AS Fordonko 0:11

90e minuut.
Bzdączek verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdączek geeft een hoge lob. Leszaniuk rent richting de bal. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moj team,xd 82%, AS Fordonko 18%.
moj team,xd - AS Fordonko 0:11