Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Fordonko Nankatsu Gorzów
Standard Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 17.4
very good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen hopeless


5e minuut.
van Beurden passt de bal met de wreef. Brandner met een sublieme pass. Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek geeft een lange en hoge pass. Pochettino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 1:0

7e minuut.
Pochettino geeft de bal voor. Tatoń is nu in balbezit. Barré onderschept slim de pass. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jańczyk trapt de bal weg van het doel. Bzdączek kopt de bal weg. Klungelig pakt van Beurden de bal. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bzdączek verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdączek passt de bal zonder na te denken. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 2:0

18e minuut.
Bzdączek passt de bal met de wreef. Pochettino rent richting de bal. Pochettino passt de bal zonder na te denken. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 3:0

20e minuut.
Bzdączek rent richting de bal. Bzdączek schiet op doel. Jańczyk kopt de bal weg. Pochettino heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino draait met de bal, schiet en ... Kobeszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 4:0

22e minuut.
Tatoń is nu in balbezit. Barré onderschept slim de pass. Barré passt de bal met de wreef. Pochettino rent richting de bal. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko bokst de bal weg. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Inworp. Bzdączek met de inworp. Barré rent richting de bal. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek speelt de bal door. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 5:0

32e minuut.
Giemsa is nu in balbezit. Giemsa geeft de bal voor. Inworp. Văduva met een snelle inworp. Bzdączek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Uzdrowski rent richting de bal. Uzdrowski met een sublieme pass. Bzdączek probeert naar een medespeler te passen. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bzdączek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văduva met een sublieme pass. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 6:0

39e minuut.
van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva is nu in balbezit. Văduva probeert naar een medespeler te passen. Pochettino rent richting de bal. Pochettino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tatoń rent richting de bal. Barré onderschept slim de pass. Văduva is nu in balbezit. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 7:0

45e minuut.
Barré is nu in balbezit. Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek probeert naar een medespeler te passen. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 20%, Nankatsu Gorzów 80%.
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 8:0

46e minuut.
Văduva geeft een lange en hoge pass. Daar is Pochettino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Kobeszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Parys geeft een hoge lob. Văduva speelt de bal door. van Beurden heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino rent richting de bal. Pochettino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barré is nu in balbezit. Barré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 9:0

53e minuut.
Parys rent richting de bal. Parys passt de bal zonder na te denken. Văduva met een sublieme pass. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino draait met de bal, schiet en ... Kobeszko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 10:0

58e minuut.
Pochettino rent richting de bal. Pochettino passt de bal met de wreef. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 11:0

60e minuut.
Bzdączek met een sublieme pass. Pochettino rent richting de bal. Pochettino geeft de bal voor. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
van Beurden is nu in balbezit. van Beurden passt de bal zonder na te denken. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
d`Haese probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jańczyk is nu in balbezit. Barré onderschept slim de pass. Barré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bzdączek passt de bal met de wreef. Văduva heeft problemen om de bal te vangen. Văduva met een sublieme pass. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 12:0

69e minuut.
Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj passt de bal met de wreef. Inworp. Văduva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pochettino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Văduva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek speelt de bal door. Barré is nu in balbezit. Barré haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Văduva zal de hoekschop nemen. van Beurden probeert de bal met de borst te controleren. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bedryj kopt de bal weg. Inworp. d`Haese met de inworp. Bzdączek rent richting de bal. Văduva geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Barré passt de bal zonder na te denken. Daar is van Beurden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden met een sublieme pass. Pochettino heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino draait met de bal, schiet en ... Kobeszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 13:0

81e minuut.
van Beurden passt de bal in één keer door. Barré heeft problemen om de bal te vangen. Barré probeert naar een medespeler te passen. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva geeft een lange en hoge pass. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bzdączek neemt de hoekschop. Daar is Topór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 14:0

90e minuut.
Barré rent richting de bal. van Beurden rent richting de bal. van Beurden met een sublieme pass. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 16%, Nankatsu Gorzów 84%.
AS Fordonko - Nankatsu Gorzów 14:0