Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS TYCHY FOREVER KS Olszynka
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Karwat rent richting de bal. Gutek onderschept slim de pass. Gutek met een sublieme pass. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - KS Olszynka 0:1

18e minuut.
Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek onderschept slim de pass. Palonek passt de bal met de wreef. Bogusławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusławski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Celeban rent richting de bal. Żyżyński verovert de bal door een tackle van achteren. Celeban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Celeban krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Wojna geeft de bal voor. Dzigoński rent richting de bal. Dykman verovert de bal door een tackle van achteren. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kanik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dykman is nu in balbezit. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS TYCHY FOREVER - KS Olszynka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS TYCHY FOREVER 44%, KS Olszynka 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS TYCHY FOREVER - KS Olszynka 1:1

50e minuut.
Palonek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bogusławski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogusławski met een sublieme pass. Kanik is nu in balbezit. Kanik geeft een lange en hoge pass. Staczanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Fakadej de bal. Ogrodowczyk rent richting de bal. Ogrodowczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Binerowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borzyszkowski is nu in balbezit. Bogusławski maakt een afschuwelijke overtreding. Bogusławski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Binerowski speelt de bal door. Wuciński probeert naar een medespeler te passen. Kanik met een sublieme pass. Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS TYCHY FOREVER - KS Olszynka 1:2

84e minuut.
Stempski geeft een lange en hoge pass. Palonek is nu in balbezit. Palonek speelt de bal door. Ogrodowczyk rent richting de bal. Ogrodowczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS TYCHY FOREVER 41%, KS Olszynka 59%.
GKS TYCHY FOREVER - KS Olszynka 1:2