Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻOLIFORNIA moj team,xd
4-4-1-1 Nawałka Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 15.2
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Nemoda onderschept slim de pass. Nemoda passt de bal in één keer door. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Piast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - moj team,xd 1:0

3e minuut.
Lipiński heeft problemen om de bal te vangen. Nemoda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kowalec. Kowalec krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kołodziejewski rent richting de bal. Müller verovert de bal door een tackle van achteren. Müller probeert naar een medespeler te passen. Salcedo heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda rent richting de bal. Salcedo heeft problemen om de bal te vangen. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Piast met een harde bal richting middenveld. Glonek kopt de bal weg. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - moj team,xd 2:0

29e minuut.
Gwóźdź met een snelle inworp. Müller rent richting de bal. Müller met een sublieme pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tasak geeft een hoge lob. Inworp. Lipiński met de inworp. Nemoda controleert de bal met de borst. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - moj team,xd 3:0

41e minuut.
Roztoczek met een sublieme pass. Daar is Lipiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipiński geeft een hoge lob. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. Piast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - moj team,xd 4:0

43e minuut.
Müller probeert naar een medespeler te passen. Nemoda is nu in balbezit. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. Piast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - moj team,xd 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻOLIFORNIA 37%, moj team,xd 63%.
ŻOLIFORNIA - moj team,xd 5:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kluivert komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Glonek met een sublieme pass. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski passt de bal zonder na te denken. Cienciała rent richting de bal. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orczyk komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lipiński rent richting de bal. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiński is nu in balbezit. Nemoda rent richting de bal. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - moj team,xd 6:0

68e minuut.
Kołodziejewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwóźdź tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gwóźdź krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Radler komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Kapeć met de inworp. Glonek is nu in balbezit. Glonek schiet op doel. Orczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Na een snelle pass probeert Cienciała de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Roztoczek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipiński met de inworp. Daar is Szmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmer haalt uit met een fantastische trap. Piast bokst de bal weg.

83e minuut.
Lipiński is nu in balbezit. Lipiński geeft de bal voor. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda rent richting de bal. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel. Klungelig pakt Roztoczek de bal. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda haalt uit met een fantastische trap. Piast bokst de bal weg. Lipiński rent richting de bal. Lipiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻOLIFORNIA 31%, moj team,xd 69%.
ŻOLIFORNIA - moj team,xd 6:0