Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nankatsu Gorzów GKS TYCHY FOREVER
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Jańczyk met een harde bal richting middenveld. Binerowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Binerowski passt de bal zonder na te denken. Dykman rent richting de bal. Dykman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Borzyszkowski met de inworp. Binerowski is nu in balbezit. Binerowski passt de bal in één keer door. Dykman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Przystał rent richting de bal. Pajor onderschept slim de pass. Pajor speelt de bal door. Dykman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Przystał de bal. Pajor is nu in balbezit. Pajor probeert naar een medespeler te passen. Dykman rent richting de bal. Dykman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu Gorzów - GKS TYCHY FOREVER 0:1

25e minuut.
Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski geeft de bal voor. Żyżyński kopt de bal weg. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor geeft een hoge lob. Kobeszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Żyżyński geeft een hoge lob. Giemsa kopt de bal weg. Sulikowski rent richting de bal. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nankatsu Gorzów 66%, GKS TYCHY FOREVER 34%.
Nankatsu Gorzów - GKS TYCHY FOREVER 0:1

48e minuut.
Wojna passt de bal met de wreef. Pajor rent richting de bal. Pajor passt de bal met de wreef. Dykman is nu in balbezit. Dykman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Wojna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Wars geeft de bal voor. Dykman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Binerowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uzdrowski met een snelle inworp. Bedryj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. Staczanowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nankatsu Gorzów - GKS TYCHY FOREVER 1:1

64e minuut.
Badziak is nu in balbezit. Badziak geeft een lange en hoge pass. Jańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dykman rent richting de bal. Dykman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nankatsu Gorzów 48%, GKS TYCHY FOREVER 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nankatsu Gorzów - GKS TYCHY FOREVER 1:1