Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Fordonko KS Olszynka
Standard Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 19.8
solid Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


9e minuut.
van Beurden met een sublieme pass. Barré rent richting de bal. Barré speelt de bal door. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cacko geeft een lange en hoge pass. Ogrodowczyk kan de bal niet met de borst controleren. Brandner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandner geeft een lange en hoge pass. Pochettino kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
van Beurden rent richting de bal. Dzigoński rent richting de bal. van Beurden onderschept slim de pass. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré haalt uit met een fantastische trap. Weiner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt van Beurden de bal. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Weiner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KS Olszynka 1:0

34e minuut.
van Beurden schiet op doel. Cacko probeert de bal aan de voet te houden. Pochettino rent richting de bal. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KS Olszynka 2:0

36e minuut.
Bzdączek is nu in balbezit. Bzdączek probeert naar een medespeler te passen. Barré rent richting de bal. Barré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KS Olszynka 3:0

38e minuut.
Kanik passt de bal in één keer door. Cacko bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré begaat een overtreding. Barré krijgt een gele kaart. Cacko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cacko kan niet meer verder spelen. Kąpała komt het veld opgelopen.

42e minuut.
van Beurden met een sublieme pass. Barré heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KS Olszynka 4:0

44e minuut.
Bzdączek speelt de bal door. Klungelig pakt Pochettino de bal. Pochettino passt de bal in één keer door. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden haalt uit met een fantastische trap. Weiner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 27%, KS Olszynka 73%.
AS Fordonko - KS Olszynka 4:0

53e minuut.
Bzdączek rent richting de bal. Bzdączek geeft de bal voor. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Weiner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KS Olszynka 5:0

54e minuut.
Celeban speelt de bal door. Klungelig pakt Văduva de bal. Văduva passt de bal zonder na te denken. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
d`Haese geeft een lange en hoge pass. Kąpała kopt de bal weg. Bzdączek probeert naar een medespeler te passen. van Beurden rent richting de bal. van Beurden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KS Olszynka 6:0

58e minuut.
Văduva passt de bal met de wreef. Pochettino heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino probeert naar een medespeler te passen. van Beurden is nu in balbezit. van Beurden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KS Olszynka 7:0

66e minuut.
van Beurden rent richting de bal. van Beurden passt de bal in één keer door. Pochettino rent richting de bal. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. Weiner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KS Olszynka 8:0

74e minuut.
Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van Beurden de bal. van Beurden schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kąpała de bal onder controle te krijgen. Weiner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KS Olszynka 9:0

74e minuut.
Palonek probeert naar een medespeler te passen. Bzdączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogusławski begaat een overtreding. Bogusławski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Văduva is nu in balbezit. Pochettino rent richting de bal. Pochettino passt de bal zonder na te denken. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré haalt uit met een fantastische trap. Weiner bokst de bal weg. van Beurden heeft problemen om de bal te vangen. Barré bereikt de bal nog maar net als eerste. Barré haalt uit met een fantastische trap. Weiner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KS Olszynka 10:0

78e minuut.
Bzdączek geeft de bal voor. Stempski rent richting de bal. Stempski geeft een lange en hoge pass. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Celeban rent richting de bal. Barré verovert de bal door een tackle van achteren. Barré passt de bal met de wreef. Pochettino rent richting de bal. Pochettino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KS Olszynka 11:0

83e minuut.
van Beurden passt de bal met de wreef. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino passt de bal in één keer door. Barré rent richting de bal. Barré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dzigoński geeft de bal voor. Brandner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandner passt de bal zonder na te denken. Barré is nu in balbezit. Barré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino speelt de bal door. Daar is van Beurden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barré rent richting de bal. Barré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Fordonko - KS Olszynka 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Fordonko 21%, KS Olszynka 79%.
AS Fordonko - KS Olszynka 12:0