Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻOLIFORNIA Radomyslanka
4-4-1-1 Nawałka Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.4 gemiddelde waardering 15.1
redelijk Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller onderschept slim de pass. Müller met een sublieme pass. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - Radomyslanka 1:0

15e minuut.
Krawężnik probeert naar een medespeler te passen. Nemoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda verovert de bal door een tackle van achteren. Nemoda schiet op doel. Andrzejewski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Szmer met een snelle inworp. Lipiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda is nu in balbezit. Nemoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Salcedo de bal. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski passt de bal in één keer door. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Gwóźdź met een sublieme pass. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Salcedo de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chlorek geeft de bal voor. Inworp. Lipiński met de inworp. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻOLIFORNIA 35%, Radomyslanka 65%.
ŻOLIFORNIA - Radomyslanka 1:0

49e minuut.
Gwóźdź speelt de bal door. Nemoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoda passt de bal met de wreef. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ŻOLIFORNIA - Radomyslanka 2:0

52e minuut.
Dźwigała met een sublieme pass. Lutka is nu in balbezit. Szmer maakt een afschuwelijke overtreding. Szmer krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Kluivert komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orczyk komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lipiński kopt de bal weg. Daar is Tomasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. Andrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radler komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ratajczyk geeft een lange en hoge pass. Kluivert is nu in balbezit. Sergiejew begaat een overtreding. Sergiejew krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻOLIFORNIA 43%, Radomyslanka 57%.
ŻOLIFORNIA - Radomyslanka 2:0