Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GZKS Sośnica Gliwice Brzeg City
1st Tactiek repra
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
26.6 gemiddelde waardering 29.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Gronowski heeft problemen om de bal te vangen. Szura verovert de bal door een tackle van achteren. Szura passt de bal met de wreef. Żurowski is nu in balbezit. Żurowski haalt uit met een fantastische trap. Oğuzlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Orkowski is nu in balbezit. Miklosik probeert naar een medespeler te passen. Oyarzábal is nu in balbezit. Oyarzábal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GZKS Sośnica Gliwice - Brzeg City 0:1

19e minuut.
Miklosik geeft een lange en hoge pass. Gronowski probeert de bal aan de voet te houden. Oyarzábal rent richting de bal. Oyarzábal haalt uit met een fantastische trap. Oğuzlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GZKS Sośnica Gliwice - Brzeg City 0:2

20e minuut.
Gilberto verovert de bal door een tackle van achteren. Gilberto met een sublieme pass. Oyarzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski rent richting de bal. Żurowski haalt uit met een fantastische trap. Oğuzlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skowronek is nu in balbezit. Oyarzábal verovert de bal door een tackle van achteren. Oyarzábal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GZKS Sośnica Gliwice - Brzeg City 0:3

26e minuut.
Gilberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Orkowski geeft een hoge lob. Lizusowicz rent richting de bal. Lizusowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GZKS Sośnica Gliwice - Brzeg City 1:3

39e minuut.
Miklosik rent richting de bal. Miklosik probeert naar een medespeler te passen. Świerblewski rent richting de bal. Zwarra rent richting de bal. Zwarra draait met de bal, schiet en ... Oğuzlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski geeft een hoge lob. Czarniecki rent richting de bal. Lizusowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizusowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GZKS Sośnica Gliwice 55%, Brzeg City 45%.
GZKS Sośnica Gliwice - Brzeg City 1:3

71e minuut.
Gronowski is nu in balbezit. Szura onderschept slim de pass. Szura passt de bal in één keer door. Oyarzábal rent richting de bal. Oyarzábal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GZKS Sośnica Gliwice 57%, Brzeg City 43%.
GZKS Sośnica Gliwice - Brzeg City 1:3