Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy1971 FC Wys Maz
gool Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.1 gemiddelde waardering 19.4
redelijk Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian speelt de bal door. Doyle is nu in balbezit. Doyle schiet op doel. Jeziorkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dulewicz is nu in balbezit. Dulewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Śliwowski de bal. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian haalt uit met een fantastische trap. Jeziorkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doyle is nu in balbezit. Doyle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - FC Wys Maz 1:0

21e minuut.
Frankiewicz passt de bal in één keer door. Urbanowski rent richting de bal. Urbanowski passt de bal met de wreef. Doyle rent richting de bal. Doyle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jeziorkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jeziorkowski probeert naar een medespeler te passen. Frankiewicz met een sublieme pass. Gędziak speelt de bal door. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian schiet op doel. Jeziorkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frankiewicz met een snelle inworp. Dulewicz geeft de bal voor. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle haalt uit met een fantastische trap. Jeziorkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Inworp. Urbanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żuławnik verovert de bal door een tackle van achteren. Dulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulewicz geeft de bal voor. Jeziorkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Gędziak is nu in balbezit. Gędziak passt de bal in één keer door. Daar is Śliwowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafian rent richting de bal. Sarafian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian draait met de bal, schiet en ... Jeziorkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - FC Wys Maz 2:0

37e minuut.
Dulewicz is nu in balbezit. Dulewicz geeft een hoge lob. Żuławnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle onderschept slim de pass. Doyle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doyle probeert naar een medespeler te passen. Gędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziak passt de bal in één keer door. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Urbanowski de bal. Urbanowski probeert naar een medespeler te passen. Sarafian rent richting de bal. Gędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy1971 14%, FC Wys Maz 86%.
GKS Tychy1971 - FC Wys Maz 2:0

50e minuut.
Thomas probeert naar een medespeler te passen. Dulewicz rent richting de bal. Dulewicz speelt de bal door. Sarafian rent richting de bal. Sarafian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - FC Wys Maz 3:0

55e minuut.
Inworp. Golfieri met een snelle inworp. Urbanowski met een sublieme pass. Gędziak is nu in balbezit. Gędziak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Włostowski kopt de bal weg. Jeziorkowski is nu in balbezit. Sarafian begaat een overtreding. Jeziorkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jeziorkowski kan niet meer verder spelen. Dziewanowski komt het veld opgelopen. Thomas kopt de bal weg. Dulewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Słoń. Słoń krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Frankiewicz speelt de bal door. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian passt de bal met de wreef. Doyle is nu in balbezit. Doyle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Żuławnik is nu in balbezit. Urbanowski onderschept slim de pass. Urbanowski met een sublieme pass. Doyle is nu in balbezit. Doyle schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy1971 25%, FC Wys Maz 75%.
GKS Tychy1971 - FC Wys Maz 3:0