Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS RADOMSKO haski
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Godylewicz met een harde bal richting middenveld. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko geeft een lange en hoge pass. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap. Godylewicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sobociński met een sublieme pass. Ochojski rent richting de bal. Ochojski passt de bal in één keer door. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... Wojdyło bokst de bal weg.

11e minuut.
Węgrowiec met een harde bal richting middenveld. Sobociński heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzynowski rent richting de bal. Pilch rent richting de bal. Pilch haalt uit met een fantastische trap. Godylewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - haski 1:0

18e minuut.
Cieślak met een snelle inworp. Sobociński speelt de bal door. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch onderschept slim de pass. Pilch schiet op doel. Godylewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Badziński speelt de bal door. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski met een sublieme pass. Pilch rent richting de bal. Pilch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jasiejko heeft problemen om de bal te vangen. Ochojski rent richting de bal. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Stożek onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS RADOMSKO 62%, haski 38%.
RKS RADOMSKO - haski 1:0

55e minuut.
Cieślak geeft een hoge lob. Majdan kopt de bal weg. Klungelig pakt Leśniarek de bal. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Leśniarek is nu in balbezit. Cygan rent richting de bal. Leśniarek begaat een overtreding. Leśniarek krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Jasiejko passt de bal zonder na te denken. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski passt de bal in één keer door. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jasiejko kopt de bal weg. Uliczka probeert de bal met de borst te controleren. Uliczka geeft de bal voor. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS RADOMSKO 49%, haski 51%.
RKS RADOMSKO - haski 1:0