Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haski RKS RADOMSKO
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Węgrzynowski speelt de bal door. Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho geeft de bal voor. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jasiejko rent richting de bal. Dolny verovert de bal door een tackle van achteren. Dolny speelt de bal door. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haski - RKS RADOMSKO 1:0

15e minuut.
Murawski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiniewicz. Murawski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leśniarek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pilch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilch draait met de bal, schiet en ... Godylewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
haski - RKS RADOMSKO 1:1

22e minuut.
Cygan is nu in balbezit. Cygan geeft een hoge lob. Mięcho kopt de bal weg. Pilch rent richting de bal. Pilch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sobociński rent richting de bal. Sobociński passt de bal met de wreef. Chiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiorkiewicz onderschept slim de pass. Kasiorkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sobociński geeft een hoge lob. Zapędowski heeft problemen om de bal te vangen. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Dolny rent richting de bal. Dolny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zapędowski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Badziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kasiorkiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Majdan rent richting de bal. Węgrzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgrzynowski passt de bal in één keer door. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haski 47%, RKS RADOMSKO 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
haski - RKS RADOMSKO 1:1

52e minuut.
Mięcho neemt de hoekschop. Jasiejko rent richting de bal. Pilch rent richting de bal. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Godylewicz trapt de bal weg. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny passt de bal met de wreef. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haski - RKS RADOMSKO 2:1

68e minuut.
Leśniarek is nu in balbezit. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski passt de bal in één keer door. Pilch rent richting de bal. Pilch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek passt de bal zonder na te denken. Stożek met een sublieme pass. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haski - RKS RADOMSKO 3:1

80e minuut.
Majdan geeft een lange en hoge pass. Murawski is nu in balbezit. Chiniewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murawski raakt geblesseerd tijdens het duel. Leśniarek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haski 40%, RKS RADOMSKO 60%.
haski - RKS RADOMSKO 3:1