Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wys Maz Brzeg City
Normal Tactiek repra
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 29.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Goździkowy onderschept slim de pass. Goździkowy geeft een lange en hoge pass. Zwarra kan de bal niet met de borst controleren. Zwarra draait met de bal, schiet en ... Jeziorkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wys Maz - Brzeg City 0:1

9e minuut.
Kopyto geeft een hoge lob. Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura verovert de bal door een tackle van achteren. Szura geeft een hoge lob. Zwarra kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Szura passt de bal in één keer door. Zwarra is nu in balbezit. Zwarra met een sublieme pass. Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wys Maz - Brzeg City 0:2

16e minuut.
Miklosik rent richting de bal. Miklosik geeft een hoge lob. Śliwowski is nu in balbezit. Śliwowski geeft een hoge lob. Świeca geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Miklosik verovert de bal door een tackle van achteren. Miklosik met een sublieme pass. Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski draait met de bal, schiet en ... Jeziorkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Oyarzábal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Śliwowski de bal onder controle te krijgen. Zwarra rent richting de bal. Zwarra haalt uit met een fantastische trap. Śliwowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Zwarra de bal. Zwarra geeft een lange en hoge pass. Oyarzábal heeft problemen om de bal te vangen. Oyarzábal haalt uit met een fantastische trap. Jeziorkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wys Maz - Brzeg City 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wys Maz 79%, Brzeg City 21%.
FC Wys Maz - Brzeg City 0:3

48e minuut.
Żurowski draait met de bal, schiet en ... Śliwowski probeert de bal aan de voet te houden. Zwarra rent richting de bal. Zwarra draait met de bal, schiet en ... Jeziorkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Oyarzábal heeft problemen om de bal te vangen. Oyarzábal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wys Maz - Brzeg City 0:4

54e minuut.
Gilberto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goździkowy is nu in balbezit. Goździkowy geeft een hoge lob. Żurowski rent richting de bal. Żurowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Miklosik probeert naar een medespeler te passen. Zwarra is nu in balbezit. Oyarzábal is nu in balbezit. Oyarzábal haalt uit met een fantastische trap. Śliwowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Świeca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilberto met een sublieme pass. Dragunek rent richting de bal. Żurowski onderschept slim de pass. Żurowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Żuławnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopyto verovert de bal door een tackle van achteren. Kopyto geeft de bal voor. Oyarzábal rent richting de bal. Oyarzábal draait met de bal, schiet en ... Jeziorkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wys Maz - Brzeg City 0:5

74e minuut.
Celiński met een snelle inworp. Sykta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Żuławnik de bal onder controle te krijgen. Świeca bereikt de bal nog maar net als eerste. Świeca met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Oyarzábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyarzábal passt de bal zonder na te denken. Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wys Maz - Brzeg City 0:6

81e minuut.
Janiaczyk geeft de bal voor. Inworp. Miklosik met een snelle inworp. Gilberto heeft problemen om de bal te vangen. Gilberto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Goździkowy onderschept slim de pass. Goździkowy met een sublieme pass. Klungelig pakt Zwarra de bal. Oyarzábal rent richting de bal. Oyarzábal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wys Maz 75%, Brzeg City 25%.
FC Wys Maz - Brzeg City 0:6