Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy1971 GZKS Sośnica Gliwice
gool Tactiek 1st
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 28
good Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Gędziak is nu in balbezit. Gędziak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Doyle de bal. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Israelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Israelyan met een sublieme pass. Dulewicz speelt de bal door. Daar is Sarafian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Chwietkiewicz is nu in balbezit. Frankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Frankiewicz passt de bal zonder na te denken. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Frankiewicz onderschept slim de pass. Frankiewicz met een sublieme pass. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - GZKS Sośnica Gliwice 1:0

18e minuut.
Israelyan geeft een lange en hoge pass. Skowronek rent richting de bal. Sarafian onderschept slim de pass. Sarafian haalt uit met een fantastische trap. Oğuzlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - GZKS Sośnica Gliwice 2:0

25e minuut.
Sarafian passt de bal zonder na te denken. Doyle rent richting de bal. Met opzet legt Orkowski zijn tegenspeler op de grond. Orkowski krijgt een gele kaart. Doyle roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Doyle kan niet meer verder spelen.

28e minuut.
Kula passt de bal in één keer door. Lizusowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowski begaat een overtreding. Urbanowski krijgt een gele kaart. Lizusowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Gronowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sarniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lizusowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - GZKS Sośnica Gliwice 2:1

30e minuut.
Orkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafian met een sublieme pass. Dulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gędziak passt de bal met de wreef. Urbanowski rent richting de bal. Urbanowski geeft de bal voor. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gędziak geeft een lange en hoge pass. Daar is Sarafian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarafian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarafian legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Dulewicz probeert naar een medespeler te passen. Orkowski met een sublieme pass. Israelyan is nu in balbezit. Chwietkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Orkowski is nu in balbezit. Orkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Sarafian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafian draait met de bal, schiet en ... Oğuzlu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy1971 25%, GZKS Sośnica Gliwice 75%.
GKS Tychy1971 - GZKS Sośnica Gliwice 2:1

53e minuut.
Daar is Skowronek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gędziak is nu in balbezit. Gędziak geeft een hoge lob. Świerblewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oğuzlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - GZKS Sośnica Gliwice 3:1

58e minuut.
Israelyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Świerblewski de bal. Sarafian rent richting de bal. Sarafian haalt uit met een fantastische trap. Oğuzlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Frankiewicz rent richting de bal. Frankiewicz speelt de bal door. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian haalt uit met een fantastische trap. Oğuzlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - GZKS Sośnica Gliwice 4:1

76e minuut.
Gędziak speelt de bal door. Dulewicz rent richting de bal. Dulewicz speelt de bal door. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Świerblewski probeert naar een medespeler te passen. Gronowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizusowicz rent richting de bal. Lizusowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Israelyan passt de bal in één keer door. Daar is Dulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulewicz probeert naar een medespeler te passen. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dulewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sarafian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy1971 35%, GZKS Sośnica Gliwice 65%.
GKS Tychy1971 - GZKS Sośnica Gliwice 4:1