Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haski XplodeTeam
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Koniarek met een sublieme pass. Wigura is nu in balbezit. Wigura met een sublieme pass. Klungelig pakt Ratajczak de bal. Ratajczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ziętek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler onderschept slim de pass. Sobociński begaat een overtreding. Sobociński krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Ocieczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocieczek geeft een lange en hoge pass. Wigura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ratajczak is nu in balbezit. Ratajczak haalt uit met een fantastische trap. Godylewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Majdan de bal. Wigura rent richting de bal. Wigura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haski - XplodeTeam 0:1

27e minuut.
Uliczka is nu in balbezit. Uliczka geeft de bal voor. Niedorobek rent richting de bal. Kasiorkiewicz onderschept slim de pass. Kasiorkiewicz schiet op doel. Luty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
haski - XplodeTeam 1:1

32e minuut.
Klungelig pakt Hamanowicz de bal. Koniarek is nu in balbezit. Ochojski verovert de bal door een tackle van achteren. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Koniarek passt de bal zonder na te denken. Grzelczak rent richting de bal. Grzelczak passt de bal met de wreef. Wigura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Fengler geeft een hoge lob. Nawałka is nu in balbezit. Ratajczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wigura is nu in balbezit. Wigura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haski - XplodeTeam 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haski 53%, XplodeTeam 47%.
haski - XplodeTeam 1:2

47e minuut.
Ziętek passt de bal zonder na te denken. Wigura probeert naar een medespeler te passen. Ratajczak rent richting de bal. Ratajczak haalt uit met een fantastische trap. Godylewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
haski - XplodeTeam 1:3

54e minuut.
Wigura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szlachta komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Fengler met een sublieme pass. Koniarek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nawałka. Koniarek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Koniarek kan niet meer verder spelen. Mierkiewicz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Grzelczak heeft problemen om de bal te vangen. Badziński verovert de bal door een tackle van achteren. Badziński speelt de bal door. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haski - XplodeTeam 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haski 58%, XplodeTeam 42%.
haski - XplodeTeam 2:3