Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dreem Team RKS RADOMSKO
V1 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Inworp. Cieślak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski geeft een lange en hoge pass. Golc kopt de bal weg. Wojdat bokst de bal weg. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreem Team - RKS RADOMSKO 0:1

7e minuut.
Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski passt de bal met de wreef. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch haalt uit met een fantastische trap. Cywka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

17e minuut.
Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Danecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Danecki probeert naar een medespeler te passen. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dreem Team - RKS RADOMSKO 1:1

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dożężka met een snelle inworp. Merchel rent richting de bal. Jasiejko verovert de bal door een tackle van achteren. Jasiejko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Merchel speelt de bal door. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa passt de bal zonder na te denken. Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreem Team 59%, RKS RADOMSKO 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dreem Team - RKS RADOMSKO 1:1

52e minuut.
Cygan bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski onderschept slim de pass. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreem Team - RKS RADOMSKO 2:1

63e minuut.
Jasiejko probeert naar een medespeler te passen. Służewski met een sublieme pass. Węgrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa schiet op doel. Wojdyło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Dożężka geeft de bal voor. Cygan geeft een hoge lob. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch draait met de bal, schiet en ... Wojdat probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rząsa is nu in balbezit. Węgrowiec is nu in balbezit. Rząsa onderschept slim de pass. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Cygan geeft de bal voor. Cywka kopt de bal weg. Merchel geeft een lange en hoge pass. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreem Team 45%, RKS RADOMSKO 55%.
Dreem Team - RKS RADOMSKO 2:1