Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS RADOMSKO XplodeTeam
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Pilch rent richting de bal. Węgrzynowski is nu in balbezit. Niedorobek is nu in balbezit. Węgrzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Koniarek rent richting de bal. Koniarek geeft een hoge lob. Chiniewicz rent richting de bal. Wigura rent richting de bal. Wigura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - XplodeTeam 0:1

34e minuut.
Cygan probeert naar een medespeler te passen. Chiniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczak is nu in balbezit. Ratajczak haalt uit met een fantastische trap. Węgrowiec probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - XplodeTeam 0:2

36e minuut.
Węgrzynowski is nu in balbezit. Wigura onderschept slim de pass. Wigura passt de bal met de wreef. Ratajczak rent richting de bal. Ratajczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS RADOMSKO 54%, XplodeTeam 46%.
RKS RADOMSKO - XplodeTeam 0:2

59e minuut.
Węgrowiec rent richting de bal. Węgrowiec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szeląg met de inworp. Wigura geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigura verovert de bal door een tackle van achteren. Wigura speelt de bal door. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Niedorobek geeft de bal voor. Wigura is nu in balbezit. Wigura passt de bal met de wreef. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - XplodeTeam 0:3

84e minuut.
Węgrzynowski kopt de bal weg. Nelkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch verovert de bal door een tackle van achteren. Pilch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Niedorobek de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS RADOMSKO 62%, XplodeTeam 38%.
RKS RADOMSKO - XplodeTeam 0:3