Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
XplodeTeam Potatosy
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 22.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Gruszczyński kopt de bal weg. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nelkowski. Nelkowski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Niedorobek geeft de bal voor. Kędziora rent richting de bal. Kędziora geeft de bal voor. Araszkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Luty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Araszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Araszkiewicz passt de bal in één keer door. Nelkowski is nu in balbezit. Kędziora verovert de bal door een tackle van achteren. Kędziora schiet op doel. Luty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Wigura verovert de bal door een tackle van achteren. Szczur rent richting de bal. Szczur passt de bal zonder na te denken. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Niedorobek is nu in balbezit. Niedorobek geeft de bal voor. Grzywocz kopt de bal weg. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kędziora heeft problemen om de bal te vangen. Grzywocz probeert naar een medespeler te passen. Nelkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora verovert de bal door een tackle van achteren. Kędziora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz geeft een lange en hoge pass. Niedorobek heeft problemen om de bal te vangen. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Luty trapt de bal weg. Hamanowicz kopt de bal weg. Grzywocz heeft problemen om de bal te vangen. Wigura is nu in balbezit. Wigura draait met de bal, schiet en ... Tupalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stach geeft de bal voor. Inworp. Fengler met een snelle inworp. Wigura geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XplodeTeam 59%, Potatosy 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
XplodeTeam - Potatosy 0:0

52e minuut.
Nelkowski speelt de bal door. Klawon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Witczak. Witczak krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Szczur geeft een lange en hoge pass. Nelkowski kopt de bal weg. Gruszczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Grzywocz probeert naar een medespeler te passen. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Niedorobek geeft de bal voor. Inworp. Gruszczyński met een snelle inworp. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon haalt uit met een fantastische trap. Luty bokst de bal weg.

80e minuut.
Grzelczak met de inworp. Hamanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Araszkiewicz met een sublieme pass. Kędziora is nu in balbezit. Kędziora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XplodeTeam 76%, Potatosy 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
XplodeTeam - Potatosy 0:0