Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dreem Team GZKS Sośnica Gliwice
V1 Tactiek 1st
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 26
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Świerblewski is nu in balbezit. Świerblewski geeft een lange en hoge pass. Lizusowicz kopt de bal weg. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Wojdat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Orkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkowski geeft een hoge lob. Chwietkiewicz rent richting de bal. Chwietkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dreem Team - GZKS Sośnica Gliwice 0:1

15e minuut.
Tatarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa onderschept slim de pass. Rząsa schiet op doel. Oğuzlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Orkowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cywka de bal onder controle te krijgen. Lizusowicz is nu in balbezit. Lizusowicz haalt uit met een fantastische trap. Wojdat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreem Team - GZKS Sośnica Gliwice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreem Team 61%, GZKS Sośnica Gliwice 39%.
Dreem Team - GZKS Sośnica Gliwice 0:2

48e minuut.
Kula is nu in balbezit. Kondraciuk onderschept slim de pass. Kula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kula krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ziętara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jaracz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kula passt de bal in één keer door. Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski met een sublieme pass. Lizusowicz is nu in balbezit. Lizusowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dreem Team - GZKS Sośnica Gliwice 0:3

77e minuut.
Wojdat speelt de bal door. Orkowski kopt de bal weg. Lizusowicz probeert de bal aan de voet te houden. Brama rent richting de bal. Brama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaracz onderschept slim de pass. Jaracz geeft een hoge lob. Lizusowicz rent richting de bal. Lizusowicz draait met de bal, schiet en ... Wojdat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Orkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkowski geeft een lange en hoge pass. Lizusowicz is nu in balbezit. Lizusowicz draait met de bal, schiet en ... Wojdat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreem Team 69%, GZKS Sośnica Gliwice 31%.
Dreem Team - GZKS Sośnica Gliwice 0:3