Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haski FC Wys Maz
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Leśniarek is nu in balbezit. Słoń onderschept slim de pass. Słoń probeert naar een medespeler te passen. Ćwikła is nu in balbezit. Ćwikła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Godylewicz probeert naar een medespeler te passen. Ochojski kopt de bal weg. Janiaczyk controleert de bal met de borst. Kasiorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... Jeziorkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ćwikła rent richting de bal. Ćwikła probeert naar een medespeler te passen. Uliczka probeert naar een medespeler te passen. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haski 70%, FC Wys Maz 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
haski - FC Wys Maz 0:0

53e minuut.
Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła onderschept slim de pass. Ćwikła passt de bal zonder na te denken. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Murawski rent richting de bal. Murawski heeft problemen om de bal te vangen. Murawski probeert naar een medespeler te passen. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
haski - FC Wys Maz 1:0

72e minuut.
Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek passt de bal in één keer door. Carewicz rent richting de bal. Carewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Żuławnik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badziński. Żuławnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żuławnik met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ocieczek de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Żuławnik speelt de bal door. Ocieczek rent richting de bal. Carewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haski 64%, FC Wys Maz 36%.
haski - FC Wys Maz 1:0