Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Napletont RKS RADOMSKO
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doroszewski trapt de bal weg. Klungelig pakt Cygan de bal. Pilch rent richting de bal. Pilch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cieślak is nu in balbezit. Indyk verovert de bal door een tackle van achteren. Indyk passt de bal zonder na te denken. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo geeft een lange en hoge pass. Olek is nu in balbezit. Olek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Napletont - RKS RADOMSKO 1:0

32e minuut.
Rybus is nu in balbezit. Rybus geeft een hoge lob. Głusejdo kopt de bal weg. Olek rent richting de bal. Olek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Jasiejko probeert naar een medespeler te passen. Cieślak is nu in balbezit. Cieślak met een sublieme pass. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Napletont 43%, RKS RADOMSKO 57%.
Polonia Napletont - RKS RADOMSKO 1:0

61e minuut.
Stożek kopt de bal weg. Rybus rent richting de bal. Rybus passt de bal in één keer door. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Napletont - RKS RADOMSKO 2:0

66e minuut.
Jasiejko rent richting de bal. Rybus is nu in balbezit. Rybus speelt de bal door. Olek rent richting de bal. Olek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Napletont - RKS RADOMSKO 3:0

68e minuut.
Rybus passt de bal zonder na te denken. Indyk is nu in balbezit. Indyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guzman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzman draait met de bal, schiet en ... Wojdyło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Srebrny geeft de bal voor. Cieślak heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzynowski is nu in balbezit. Guzman verovert de bal door een tackle van achteren. Guzman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mięcho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jasiejko probeert de bal met de borst te controleren. Jasiejko geeft een lange en hoge pass. Pilch is nu in balbezit. Pilch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Granat met een sublieme pass. Jasiejko kopt de bal weg. Sikawa heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Napletont - RKS RADOMSKO 3:1

86e minuut.
Doroszewski speelt de bal door. Indyk rent richting de bal. Indyk passt de bal zonder na te denken. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Napletont 32%, RKS RADOMSKO 68%.
Polonia Napletont - RKS RADOMSKO 3:1