Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potatosy Dreem Team
Normal Tactiek V1
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Merchel passt de bal zonder na te denken. Bartoszewski is nu in balbezit. Bartoszewski passt de bal met de wreef. Rząsa rent richting de bal. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kędziora de bal. Kędziora draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Potatosy - Dreem Team 1:0

22e minuut.
Gruszczyński met de inworp. Służewski is nu in balbezit. Met opzet legt Araszkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Araszkiewicz krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gruszczyński met een snelle inworp. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Araszkiewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Araszkiewicz kan niet meer verder spelen. Opyd komt het veld opgelopen. Kędziora kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Potatosy - Dreem Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potatosy 57%, Dreem Team 43%.
Potatosy - Dreem Team 2:0

60e minuut.
Merchel met een snelle inworp. Bartoszewski is nu in balbezit. Bartoszewski met een sublieme pass. Daar is Tatarkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatarkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bartoszewski de bal onder controle te krijgen. Opyd rent richting de bal. Opyd schiet op doel. Wojdat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bartoszewski kopt de bal weg. Tatarkiewicz rent richting de bal. Byra is nu in balbezit. Tatarkiewicz onderschept slim de pass. Tatarkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Tupalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potatosy 54%, Dreem Team 46%.
Potatosy - Dreem Team 2:0