Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wys Maz XplodeTeam
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Carewicz heeft problemen om de bal te vangen. Koniarek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carewicz. Carewicz krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Koniarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koniarek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fengler zal de hoekschop nemen. Śliwowski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Ratajczak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wys Maz - XplodeTeam 0:1

6e minuut.
Ćwikła rent richting de bal. Hamanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwikła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wys Maz - XplodeTeam 1:1

7e minuut.
Hamanowicz probeert de bal aan de voet te houden. Ćwikła rent richting de bal. Ćwikła passt de bal in één keer door. Carewicz rent richting de bal. Carewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ćwikła met een sublieme pass. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak passt de bal met de wreef. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Luty trapt de bal weg van het doel. Żuławnik kopt de bal weg. Nelkowski heeft problemen om de bal te vangen. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sykta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćwikła geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hamanowicz passt de bal zonder na te denken. Ratajczak is nu in balbezit. Żuławnik onderschept slim de pass. Wigura rent richting de bal. Wigura draait met de bal, schiet en ... Jeziorkowski bokst de bal weg.

29e minuut.
Hamanowicz controleert de bal met de borst. Nelkowski is nu in balbezit. Carewicz onderschept slim de pass. Carewicz draait met de bal, schiet en ... Luty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wys Maz - XplodeTeam 2:1

39e minuut.
Janiaczyk met een harde bal richting middenveld. Ćwikła rent richting de bal. Koniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła onderschept slim de pass. Ćwikła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wys Maz 48%, XplodeTeam 52%.
FC Wys Maz - XplodeTeam 2:1

53e minuut.
Nelkowski geeft een hoge lob. Włostowski heeft problemen om de bal te vangen. Witczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włostowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeziorkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Luty bokst de bal weg. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wys Maz - XplodeTeam 3:1

66e minuut.
Jeziorkowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Koniarek de bal onder controle te krijgen. Niedorobek is nu in balbezit. Carewicz onderschept slim de pass. Carewicz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hamanowicz probeert naar een medespeler te passen. Koniarek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żuławnik. Koniarek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Ćwikła verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwikła met een sublieme pass. Carewicz rent richting de bal. Carewicz haalt uit met een fantastische trap. Niedorobek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wys Maz - XplodeTeam 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wys Maz 44%, XplodeTeam 56%.
FC Wys Maz - XplodeTeam 4:1