Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy1971 Dreem Team
gool Tactiek V1
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.1 gemiddelde waardering 19.6
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Gędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziak geeft een lange en hoge pass. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - Dreem Team 1:0

14e minuut.
Golfieri probeert naar een medespeler te passen. Frankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankiewicz passt de bal in één keer door. Sarafian rent richting de bal. Sarafian schiet op doel. Wojdat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doyle is nu in balbezit. Doyle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - Dreem Team 2:0

15e minuut.
Merchel passt de bal met de wreef. Dożężka rent richting de bal. Dulewicz begaat een overtreding. Dulewicz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Cywka de bal onder controle te krijgen. Frankiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Doyle de bal. Sarafian rent richting de bal. Sarafian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dulewicz met een snelle inworp. Frankiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Wieniawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafian rent richting de bal. Sarafian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - Dreem Team 3:0

25e minuut.
Urbanowski rent richting de bal. Urbanowski geeft de bal voor. Doyle is nu in balbezit. Daar is Sarafian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - Dreem Team 4:0

28e minuut.
Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski speelt de bal door. Doyle is nu in balbezit. Doyle schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doyle heeft problemen om de bal te vangen. Doyle speelt de bal door. Wieniawa is nu in balbezit. Sarafian onderschept slim de pass. Sarafian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Urbanowski passt de bal zonder na te denken. Thomas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wieniawa de bal. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy1971 24%, Dreem Team 76%.
GKS Tychy1971 - Dreem Team 4:0

46e minuut.
Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Wieniawa de bal onder controle te krijgen. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian haalt uit met een fantastische trap. Wojdat bokst de bal weg.

47e minuut.
Wieniawa geeft een hoge lob. Daar is Merchel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frankiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Sarafian de bal. Sarafian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian is nu in balbezit. Doyle is nu in balbezit. Klungelig pakt Sarafian de bal. Sarafian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - Dreem Team 5:0

63e minuut.
Golc controleert de bal met de borst. Sarafian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danecki. Sarafian raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - Dreem Team 6:0

74e minuut.
Frankiewicz rent richting de bal. Frankiewicz speelt de bal door. Sarafian rent richting de bal. Sarafian haalt uit met een fantastische trap. Wojdat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - Dreem Team 7:0

79e minuut.
Frankiewicz passt de bal met de wreef. Thomas rent richting de bal. Thomas passt de bal met de wreef. Dulewicz rent richting de bal. Dulewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy1971 36%, Dreem Team 64%.
GKS Tychy1971 - Dreem Team 7:0