Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS RADOMSKO GZKS Sośnica Gliwice
Normal Tactiek 1st
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 26.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Brama rent richting de bal. Brama passt de bal zonder na te denken. Lizusowicz is nu in balbezit. Lizusowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - GZKS Sośnica Gliwice 0:1

10e minuut.
Gronowski geeft de bal voor. Węgrowiec rent richting de bal. Lizusowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Lizusowicz krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Stożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama speelt de bal door. Lizusowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizusowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chwietkiewicz rent richting de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Brama onderschept slim de pass. Brama passt de bal zonder na te denken. Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - GZKS Sośnica Gliwice 0:2

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarniecki met de inworp. Węgrzynowski is nu in balbezit. Brama onderschept slim de pass. Brama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Skowronek passt de bal in één keer door. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Jasiejko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jasiejko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Chiniewicz is nu in balbezit. Lizusowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cygan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizusowicz onderschept slim de pass. Lizusowicz draait met de bal, schiet en ... Wojdyło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mięcho de bal onder controle te krijgen. Chwietkiewicz rent richting de bal. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brama de bal. Chwietkiewicz rent richting de bal. Kula geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Czarniecki met een sublieme pass. Daar is Chwietkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama speelt de bal door. Lizusowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - GZKS Sośnica Gliwice 0:3

44e minuut.
Gronowski probeert de bal met de borst te controleren. Mięcho onderschept slim de pass. Mięcho met een sublieme pass. Pilch is nu in balbezit. Pilch schiet op doel. Oğuzlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS RADOMSKO 65%, GZKS Sośnica Gliwice 35%.
RKS RADOMSKO - GZKS Sośnica Gliwice 0:3

47e minuut.
Chwietkiewicz rent richting de bal. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Stożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - GZKS Sośnica Gliwice 0:4

52e minuut.
Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama speelt de bal door. Lizusowicz rent richting de bal. Lizusowicz draait met de bal, schiet en ... Węgrowiec probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chiniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chiniewicz met een sublieme pass. Zapędowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Stożek is nu in balbezit. Stożek passt de bal zonder na te denken. Daar is Chiniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki schiet op doel. Wojdyło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lizusowicz is nu in balbezit. Lizusowicz schiet op doel. Daar is Lizusowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapędowski met de inworp. Stożek heeft problemen om de bal te vangen. Lizusowicz rent richting de bal. Lizusowicz haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło bokst de bal weg. Chwietkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Lizusowicz rent richting de bal. Lizusowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cieślak met een snelle inworp. Zapędowski is nu in balbezit. Chwietkiewicz onderschept slim de pass. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - GZKS Sośnica Gliwice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS RADOMSKO 82%, GZKS Sośnica Gliwice 18%.
RKS RADOMSKO - GZKS Sośnica Gliwice 0:5