Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GZKS Sośnica Gliwice RKS RADOMSKO
1st Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 16
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Węgrowiec onderschept slim de pass. Węgrowiec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarniecki met de inworp. Cygan met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zapędowski is nu in balbezit. Zapędowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Węgrowiec de bal. Lizusowicz is nu in balbezit. Lizusowicz schiet op doel. Wojdyło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Pilch is nu in balbezit. Węgrzynowski is nu in balbezit. Pilch is nu in balbezit. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lizusowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lizusowicz passt de bal zonder na te denken. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GZKS Sośnica Gliwice - RKS RADOMSKO 1:0

27e minuut.
Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizusowicz is nu in balbezit. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GZKS Sośnica Gliwice - RKS RADOMSKO 2:0

31e minuut.
Kula rent richting de bal. Kula geeft een lange en hoge pass. Zapędowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gronowski kopt de bal weg. Daar is Lizusowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Węgrowiec is nu in balbezit. Węgrowiec geeft een lange en hoge pass. Mięcho kopt de bal weg. Chwietkiewicz rent richting de bal. Chwietkiewicz draait met de bal, schiet en ... Wojdyło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojdyło met een sublieme pass. Gronowski kopt de bal weg. Daar is Lizusowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizusowicz schiet op doel. Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GZKS Sośnica Gliwice - RKS RADOMSKO 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GZKS Sośnica Gliwice 22%, RKS RADOMSKO 78%.
GZKS Sośnica Gliwice - RKS RADOMSKO 3:0

47e minuut.
Węgrowiec geeft een hoge lob. Inworp. Czarniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brama is nu in balbezit. Brama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gronowski speelt de bal door. Brama heeft problemen om de bal te vangen. Brama probeert naar een medespeler te passen. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GZKS Sośnica Gliwice - RKS RADOMSKO 4:0

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czarniecki neemt de hoekschop. Daar is Lizusowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz draait met de bal, schiet en ... Wojdyło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Stożek geeft een lange en hoge pass. Cieślak kopt de bal weg. Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski draait met de bal, schiet en ... Oğuzlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gronowski rent richting de bal. Gronowski geeft een hoge lob. Chwietkiewicz rent richting de bal. Chwietkiewicz schiet op doel. Wojdyło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GZKS Sośnica Gliwice - RKS RADOMSKO 5:0

85e minuut.
Mięcho is nu in balbezit. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski geeft een lange en hoge pass. Lizusowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizusowicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Wojdyło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Gronowski probeert naar een medespeler te passen. Lizusowicz rent richting de bal. Jasiejko rent richting de bal. Lizusowicz rent richting de bal. Lizusowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GZKS Sośnica Gliwice 31%, RKS RADOMSKO 69%.
GZKS Sośnica Gliwice - RKS RADOMSKO 5:0