Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy1971 XplodeTeam
gool Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 16
redelijk Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Witczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulewicz onderschept slim de pass. Dulewicz met een sublieme pass. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle draait met de bal, schiet en ... Luty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Grzelczak geeft een hoge lob. Hubertsson kopt de bal weg. Wigura heeft problemen om de bal te vangen. Urbanowski is nu in balbezit. Urbanowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Grzelczak heeft problemen om de bal te vangen. Gędziak is nu in balbezit. Gędziak met een sublieme pass. Doyle rent richting de bal. Doyle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Urbanowski met een sublieme pass. Gędziak met een sublieme pass. Nelkowski is nu in balbezit. Doyle onderschept slim de pass. Doyle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Luty trapt de bal weg van het doel. Dulewicz kopt de bal weg. Doyle heeft problemen om de bal te vangen. Doyle passt de bal in één keer door. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hamanowicz kopt de bal weg. Frankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Hamanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sarafian rent richting de bal. Sarafian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Niedorobek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gędziak met de inworp. Urbanowski geeft een lange en hoge pass. Doyle heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gędziak verovert de bal door een tackle van achteren. Gędziak geeft een hoge lob. Doyle is nu in balbezit. Doyle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - XplodeTeam 1:0

30e minuut.
Urbanowski kan de bal niet met de borst controleren. Urbanowski met een sublieme pass. Doyle speelt de bal door. Sarafian rent richting de bal. Sarafian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - XplodeTeam 2:0

34e minuut.
Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian passt de bal zonder na te denken. Doyle rent richting de bal. Doyle draait met de bal, schiet en ... Nelkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dulewicz zal de hoekschop nemen. Luty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sarafian springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziak is nu in balbezit. Sarafian is nu in balbezit. Gędziak rent richting de bal. Gędziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy1971 22%, XplodeTeam 78%.
GKS Tychy1971 - XplodeTeam 2:0

46e minuut.
Dulewicz is nu in balbezit. Dulewicz geeft een hoge lob. Urbanowski kopt de bal weg. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Doyle de bal. Doyle passt de bal met de wreef. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - XplodeTeam 3:0

59e minuut.
Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas geeft een lange en hoge pass. Sarafian rent richting de bal. Sarafian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Frankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian rent richting de bal. Sarafian haalt uit met een fantastische trap. Nelkowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gędziak verovert de bal door een tackle van achteren. Gędziak geeft een hoge lob. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian schiet op doel. Luty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy1971 - XplodeTeam 4:0

73e minuut.
Wigura kopt de bal weg. Israelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelyan passt de bal in één keer door. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Luty trapt de bal weg van het doel. Urbanowski rent richting de bal. Urbanowski passt de bal zonder na te denken. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nelkowski geeft de bal voor. Dulewicz kopt de bal weg. Hamanowicz is nu in balbezit. Urbanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanowski geeft een hoge lob. Luty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Urbanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanowski probeert naar een medespeler te passen. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy1971 11%, XplodeTeam 89%.
GKS Tychy1971 - XplodeTeam 4:0