Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
XplodeTeam GKS Tychy1971
Normal Tactiek gool
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 40.5
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Gędziak kopt de bal weg. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian geeft de bal voor. Dulewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nelkowski probeert de bal met de borst te controleren. Doyle is nu in balbezit. Sarafian is nu in balbezit. Doyle is nu in balbezit. Doyle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
XplodeTeam - GKS Tychy1971 0:1

11e minuut.
Gędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziak geeft de bal voor. Daar is Doyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafian rent richting de bal. Sarafian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gędziak geeft een lange en hoge pass. Luty speelt de bal door. Gędziak kopt de bal weg. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Koniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanowski probeert naar een medespeler te passen. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
XplodeTeam - GKS Tychy1971 0:2

17e minuut.
Dulewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gędziak is nu in balbezit. Gędziak geeft de bal voor. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
XplodeTeam - GKS Tychy1971 0:3

19e minuut.
Witczak onderschept slim de pass. Frankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Urbanowski rent richting de bal. Frankiewicz rent richting de bal. Frankiewicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Koniarek rent richting de bal. Sarafian onderschept slim de pass. Sarafian met een sublieme pass. Doyle is nu in balbezit. Doyle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hubertsson geeft een hoge lob. Grzelczak kopt de bal weg. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian probeert naar een medespeler te passen. Niedorobek onderschept slim de pass. Luty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Koniarek kopt de bal weg. Frankiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dulewicz de bal. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XplodeTeam 79%, GKS Tychy1971 21%.
XplodeTeam - GKS Tychy1971 0:3

50e minuut.
Nelkowski geeft een hoge lob. Inworp. Gędziak met een snelle inworp. Urbanowski controleert de bal met de borst. Urbanowski geeft een hoge lob. Luty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nelkowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
XplodeTeam - GKS Tychy1971 0:4

53e minuut.
Frankiewicz passt de bal met de wreef. Urbanowski is nu in balbezit. Urbanowski geeft de bal voor. Sarafian probeert de bal met de borst te controleren. Sarafian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sarafian onderschept slim de pass. Sarafian geeft een hoge lob. Dulewicz geeft de bal voor. Gędziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Frankiewicz passt de bal in één keer door. Sarafian heeft problemen om de bal te vangen. Sarafian passt de bal zonder na te denken. Doyle heeft problemen om de bal te vangen. Doyle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Koniarek is nu in balbezit. Koniarek passt de bal met de wreef. Israelyan heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ratajczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
XplodeTeam - GKS Tychy1971 1:4

69e minuut.
Klungelig pakt Nelkowski de bal. Nelkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dulewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gędziak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Koniarek rent richting de bal. Frankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Frankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Hamanowicz is nu in balbezit. Sarafian onderschept slim de pass. Sarafian passt de bal zonder na te denken. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
XplodeTeam - GKS Tychy1971 1:5

81e minuut.
Koniarek rent richting de bal. Frankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Frankiewicz passt de bal zonder na te denken. Doyle is nu in balbezit. Doyle schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Frankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Doyle rent richting de bal. Doyle passt de bal met de wreef. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian schiet op doel. Luty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XplodeTeam 81%, GKS Tychy1971 19%.
XplodeTeam - GKS Tychy1971 1:5