Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dreem Team FC Wys Maz
V1 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Słoń onderschept slim de pass. Służewski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Słoń de bal onder controle te krijgen. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rząsa rent richting de bal. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sykta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Carewicz de bal onder controle te krijgen. Dożężka geeft de bal voor. Daar is Carewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cywka bereikt de bal nog maar net als eerste. Włostowski onderschept slim de pass. Włostowski geeft de bal voor. Carewicz is nu in balbezit. Carewicz haalt uit met een fantastische trap. Wojdat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Merchel kopt de bal weg. Cywka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartoszewski rent richting de bal. Ćwikła onderschept slim de pass. Ćwikła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreem Team - FC Wys Maz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreem Team 54%, FC Wys Maz 46%.
Dreem Team - FC Wys Maz 0:1

47e minuut.
Cywka geeft de bal voor. Śliwowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dragunek de bal. Tatarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Janiaczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz schiet op doel. Jeziorkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dreem Team - FC Wys Maz 1:1

72e minuut.
Merchel onderschept slim de pass. Merchel probeert naar een medespeler te passen. Janiaczyk is nu in balbezit. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Słoń verovert de bal door een tackle van achteren. Słoń speelt de bal door. Żuławnik is nu in balbezit. Żuławnik met een sublieme pass. Jeziorkowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dożężka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dożężka raakt geblesseerd tijdens het duel. Dożężka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tatarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Służewski rent richting de bal. Służewski geeft de bal voor. Rząsa kopt de bal weg. Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreem Team 25%, FC Wys Maz 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dreem Team - FC Wys Maz 1:1