Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potatosy RKS RADOMSKO
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Opyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho verovert de bal door een tackle van achteren. Mięcho passt de bal in één keer door. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Szczur rent richting de bal. Szczur speelt de bal door. Grzywocz speelt de bal door. Klungelig pakt Kędziora de bal. Kędziora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klawon is nu in balbezit. Mięcho verovert de bal door een tackle van achteren. Mięcho passt de bal met de wreef. Pilch is nu in balbezit. Pilch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Węgrzynowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikita onderschept slim de pass. Mikita geeft de bal voor. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stożek trapt de bal weg. Grzywocz kopt de bal weg. Daar is Zapędowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Byra passt de bal zonder na te denken. Gruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Kędziora is nu in balbezit. Kędziora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potatosy 30%, RKS RADOMSKO 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potatosy - RKS RADOMSKO 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Mięcho de bal. Klawon rent richting de bal. Met opzet legt Mięcho zijn tegenspeler op de grond. Mięcho krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Klawon geeft de bal voor. Węgrowiec rent richting de bal. Węgrowiec geeft een hoge lob. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczyński geeft de bal voor. Daar is Opyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędziora is nu in balbezit. Kędziora haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potatosy 30%, RKS RADOMSKO 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potatosy - RKS RADOMSKO 0:0