Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS RADOMSKO Potatosy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 22.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Szczur kopt de bal weg. Kędziora heeft problemen om de bal te vangen. Jasiejko rent richting de bal. Kędziora onderschept slim de pass. Kędziora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cygan is nu in balbezit. Szczur verovert de bal door een tackle van achteren. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Kędziora rent richting de bal. Węgrowiec verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - Potatosy 0:1

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Araszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Cygan rent richting de bal. Araszkiewicz onderschept slim de pass. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Wojdyło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - Potatosy 0:2

20e minuut.
Stożek met een harde bal richting middenveld. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski passt de bal zonder na te denken. Pilch rent richting de bal. Pilch haalt uit met een fantastische trap. Tupalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Szczur kopt de bal weg. Araszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Węgrowiec de bal. Kędziora is nu in balbezit. Kędziora haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klawon met een snelle inworp. Klungelig pakt Węgrzynowski de bal. Węgrzynowski speelt de bal door. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - Potatosy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS RADOMSKO 69%, Potatosy 31%.
RKS RADOMSKO - Potatosy 1:2

60e minuut.
Szczur probeert naar een medespeler te passen. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kędziora rent richting de bal. Kędziora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - Potatosy 1:3

65e minuut.
Mięcho probeert naar een medespeler te passen. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz met een sublieme pass. Kędziora rent richting de bal. Kędziora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Byra rent richting de bal. Pilch rent richting de bal. Szczur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pilch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Węgrzynowski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS RADOMSKO - Potatosy 2:3

86e minuut.
Zygarlicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Węgrzynowski de bal. Zygarlicki rent richting de bal. Pilch verovert de bal door een tackle van achteren. Pilch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS RADOMSKO - Potatosy 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS RADOMSKO 50%, Potatosy 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS RADOMSKO - Potatosy 3:3