Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie Atluckowi Rycerze
utrzymanie Tactiek 433 Ciekawa
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 35.2
solide Schieten solide
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Hypsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski passt de bal zonder na te denken. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Atluckowi Rycerze 1:0

11e minuut.
Díez geeft een lange en hoge pass. Rekowski heeft problemen om de bal te vangen. Kiełkowski speelt de bal door. Kabut is nu in balbezit. Kabut haalt uit met een fantastische trap. Masternak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bakk verovert de bal door een tackle van achteren. Bakk probeert naar een medespeler te passen. Asselborn rent richting de bal. Asselborn draait met de bal, schiet en ... Magrelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Atluckowi Rycerze 2:0

15e minuut.
Zdrojewski speelt de bal door. Rekowski met een sublieme pass. Bakk probeert naar een medespeler te passen. Kluczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
MacCulloch geeft een lange en hoge pass. Aposporis rent richting de bal. Aposporis geeft een lange en hoge pass. Kabut rent richting de bal. Kabut haalt uit met een fantastische trap. Masternak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Atluckowi Rycerze 2:1

21e minuut.
Riesinger probeert naar een medespeler te passen. Kabut rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rekowski. Rekowski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubano verovert de bal door een tackle van achteren. Bakk onderschept slim de pass. Bakk geeft de bal voor. Asselborn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Atluckowi Rycerze 3:1

29e minuut.
Bakk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cempel geeft een hoge lob. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Atluckowi Rycerze 4:1

31e minuut.
Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski geeft een hoge lob. Rubano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński onderschept slim de pass. Kluczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Krasucki rent richting de bal. Krasucki probeert naar een medespeler te passen. Chys rent richting de bal. Chys geeft de bal voor. Kluczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kabut heeft problemen om de bal te vangen. Aposporis is nu in balbezit. Aposporis schiet op doel. Díez probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kiełkowski geeft een hoge lob. Riesinger kopt de bal weg. Bakk probeert de bal met de borst te controleren. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chys is nu in balbezit. Asselborn is nu in balbezit. Asselborn met een sublieme pass. Kluczyński is nu in balbezit. Kluczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 34%, Atluckowi Rycerze 66%.
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Atluckowi Rycerze 4:1

46e minuut.
Finotti komt het veld opgelopen. Ciepielewski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Asselborn rent richting de bal. Kluczyński is nu in balbezit. Asselborn rent richting de bal. Asselborn schiet op doel. Magrelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Atluckowi Rycerze 5:1

49e minuut.
Kluczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gawron komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gawron passt de bal in één keer door. Bakk is nu in balbezit. Bakk probeert naar een medespeler te passen. Asselborn rent richting de bal. Asselborn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Finotti met een sublieme pass. Aposporis heeft problemen om de bal te vangen. Bakk begaat een overtreding. Bakk krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Aposporis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aposporis geeft een lange en hoge pass. Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Atluckowi Rycerze 5:2

54e minuut.
Gawron passt de bal met de wreef. Devic is nu in balbezit. Devic passt de bal zonder na te denken. Riesinger is nu in balbezit. Riesinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cempel passt de bal met de wreef. Devic rent richting de bal. Devic geeft een hoge lob. Kabut is nu in balbezit. Kabut haalt uit met een fantastische trap. Masternak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Krasucki rent richting de bal. Asselborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn passt de bal in één keer door. Gawron rent richting de bal. Gawron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rekowski passt de bal met de wreef. Bakk rent richting de bal. Bakk probeert naar een medespeler te passen. Gawron rent richting de bal. Gawron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Atluckowi Rycerze 6:2

66e minuut.
Riesinger probeert naar een medespeler te passen. Aposporis heeft problemen om de bal te vangen. Gawron begaat een overtreding. Gawron krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gawron bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselborn rent richting de bal. Gawron rent richting de bal. Asselborn rent richting de bal. Asselborn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gawron draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Magrelo trapt de bal weg. Rekowski rent richting de bal. Rekowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Atluckowi Rycerze 7:2

80e minuut.
Kiełkowski probeert naar een medespeler te passen. Hypsior rent richting de bal. Hypsior passt de bal in één keer door. Kabut rent richting de bal. Kabut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Masternak met een harde bal richting middenveld. Daar is Rekowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chys is nu in balbezit. Chys geeft een lange en hoge pass. Magrelo bokst de bal weg.

88e minuut.
Inworp. Zdrojewski met de inworp. Chys rent richting de bal. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie 37%, Atluckowi Rycerze 63%.
DRUTEX Bytovia Bytów biało-zie - Atluckowi Rycerze 7:2